|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πήρα την μοτο των ονείρων μου..
Κώστα μου, στην επόμενη έκθεση μοτοσυκλέτας, σε βλέπω με καυτό σορτσάκι, πάνω στα νέα μοντέλα!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Βρε σεις, καλορίζικο δεν θα μου πείτε????
|
|
|||
|
|||
Ααααα, μην το ξεχάσω... Χρόνια πολλά για αύριο!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Τι είναι αύριο?
|
|
|||
|
|||
Φυσικά είδατε ότι το θέμα είναι στα χιούμορ..
Καμιά φορά βέβαια σκέφτομαι ότι το forum δεν είναι τα 20-30 άτομα που γνωρίζονται και λίγο και υπήρχε και πλάκα. Το forum αυτό τώρα έχει πολλά μέλη, και καλώς τα έχει, και ίσως να γινόταν λίγος ….τζερτζελές. Και φυσικά δεν έχω κάτι με τους συμπαθέστατους οδηγούς varadero. Ίσα ίσα έχω πει την άποψή μου, ότι είναι πολύ καλές μοτοσικλέτες.. Απλά επέλεξα να κάνω την πλακίτσα με varadero, λόγω του ότι υπάρχει ας πούμε μια άτυπη ``κόντρα``. Αν έλεγα πήρα klv1000 δεν θα ``έπιανε`` και πολύ…. Δεν άλλαξα το 1150 όπως καταλάβατε με το πορτοκαλί vara της φωτό. Παραμένω στα ...παλιά, απλά γιατί ρίχνω τσαγάκι σε κάτι 1200άρια gs καινούργια (είσαι εδώ Τάκη? ). Και με την ευκαιρία να ευχηθώ: Καλό καλοκαίρι Καλά χιλιόμετρα σε όλους Να κάνετε πολλά μπάνια Να είστε πάντα όρθιοι Να αυξήσετε το εισόδημα σας κατά 5.000ευρώ τον μήνα (καλά είναι παιδιά) Και να τα λέμε σε καμιά εκδρομή |
|
|||
|
|||
φιλε μου εκανες την καλητερη επιλογη,και ελπιζω να την δουλεψεις την μοτο σου αρκετα,
Το Varadero ΕΙΝΑΙ μηχανη στην οποια μπορεις να κανεις πολλα μα παρα πολλα χιλ, και να μην εχεις το παραμικρο προβλημα σε ολα τα θεματα. εγω των φευρουαριο πηρα το δευτερο varadero μου,και απο την ωρα που το πηρα εχω κανει μονο μια αλλαγη λαδιου.και μεχρι σημερα εχω γραψη 9.000 χιλ ταξιδια ολα θα το γουσταρεις πολυ. να και το δικο μου εγαλειο |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Κρατάς κριμένα μυστικά και ντοκουμέντα !!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ο κοσμος μεσα απο την παραδοση των ΜΑΓΙΑ | Alext | Διάφορα | 1 | 01-06-2009 02:38 |
Συζήτηση στην ΕΕ για την ασφάλεια των μοτοσυκλετιστών!!!!!!!!!!!!!! | riko46 | Επικαιρότητα | 10 | 25-05-2009 16:55 |
Αύξηση των πωλήσεων για την BMW!!!!! | riko46 | Επικαιρότητα | 9 | 26-03-2009 15:49 |
Ψηφοφορία για την ανάδειξη του μεγαλύτερου 'Ελληνα όλων των εποχών | skippybi | Επικαιρότητα | 13 | 18-03-2009 20:42 |
Άλλαξα την υπογραφή μου | boxer-1200 | Χιούμορ | 3 | 17-02-2009 15:38 |