|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τι σκαφάρα είναι αυτό;; (vol 2)
όσες φορές και αν είδα το θέμα είπα να το προσπεράσω.....και μάλιστα σκέφτηκα vol2....
τι λες τώρα.....το μεράκι σου και το χόμπι σου εύγε και πάλι εύγε |
|
|||
|
|||
Το θέμα το γυρόφερνα κι έλεγα να μην το ανοίξω γιατί θα συγχιζόμουν, με το άνοιγμα όμως έπαθα πλάκα με το τι μπορεί να φτιάξει ο άνθρωπος. Μπράβο σου και καλοτάξιδος.
|
|
|||
|
|||
Οπως οι περισσοτεροι ετσι και εγω το ειπα να μην το ανοιξω.
Σκαφαρα.... vol2.... κανα ατμοσιδερο θα χει και θα συγχηστω!!! Το διαβασα... 2 φορες... να το χωνεψω!!! Πραγματικα φιλε μου με συγκινησες και εδωσες και ενα μαθημα σε ολους μας. Οσα δε φτανει η αλεπου.... πηδαει και τα πιανει!!! Εχω βρεθει στην θεση σου αλλα μαλλον η Θεσσαλονικη εχει περισσοτερες επιλογες και ευκαιριες να κανω το χομπυ μου οποτε δε χρειαστηκε να φτιαξω ενα σκαφακι μονος μου. Ασε που δεν πιανουν και τα χερια μου σε τετοια πραματα. Και εδω σε βγαζω το καπελο. Να σε παντα καλα φιλε μου, να χαιρεσαι το ομορφοτερο σκαφακι που εχω δει!!! Σκ@τ@ στην πλωρη σου και παντα καλες θαλασσες!!! Υ.Γ Θα μας πας και μια βαρκαδα με τον Μανιακο αμα βρεθουμε κατω ετσι;;;; Εκτελω χρεη μουτσου και μαιστρα αμα λαχει!!! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Φίλε αν μου επιτρέπεις βέβαια να σε αποκαλώ έτσι σπάνια γραφώ αλλά με συγκίνησες με την προσπάθεια σου και ήθελα να σου εκφράσω τον θαυμασμό μου για τον εαυτό σου μέσα από αυτή σου την προσπάθεια , μπράβο σου
|
|
|||
|
|||
Θαναση...τι να πω ρε φιλε....
Εισαι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ! κ γω σαν ολους τους αλλους βαριομουνα να ανοιξω να δω αλλη μια υπερπολυτελεστατη σκαφαρα... ...αλλα η αληθεια ειναι οτι εχω μεινει με το στομα ανοιχτο! χιλια μπραβο ρε φιλαρακι! να σαι καλα και να το ευχαριστιεσαι οσο πιο πολυ μπορεις! |
|
|||
|
|||
Τελικά είσαι όντως άρρωστος
|
|
|||
|
|||
Άψογος ο Θανάσης, όπως πάντα!
στον Θαλασσοπόρο μας!!! |
|
|||
|
|||
με τόσους βροχοποιούς στη περιοχή τι άλλο να κάνει το παλικάρι...
μπράβο ρε Θανάση...είσαι φανταστικός!!!! |
|
|||
|
|||
Συγχαρητήρια!!!!Είσαι μερακλής!
|
|
|