|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πώληση αξεσουάρ, ζελατίνες adventure, tank bag
Έβγαλα τις φωτογραφίες που είχα υποσχεθεί.......
Η αγγελία λοιπόν έχει ως εξής: - Tank bag Givi T480 tanklock μαύρο ............70€ - Ζελατίνα adventure διάφανη αυθεντική BMW με λίγες γρατζουνιές, όχι ρωγμές ................60€ - Ζελατίνα adventure φυμέ MPF σαν καινούρια, τοποθετημένη για 2 μήνες (τώρα είναι συσκευασμένη και περιμένει νέο ιδιοκτήτη)..................70€ - φλαπς φυμέ σαν καινούρια (φαίνονται στην παραπάνω φωτογραφία)......................................20€ - προστατευτικά καπάκια κυλίνδρων μεταχειρισμένα, το αριστερό με γρατζουνιές από χαζή πτώση (με μια επίσκεψη σε βαφείο φτιάχνεται εύκολα), το δεξί με μικρά σημαδάκια χρήσης.................................... Και τα 2 μαζί 90€ εκτός από πώληση, συζητάω και ανταλλαγή με άλλα αξεσουάρ για adventure του 2007 (πχ θέλω ζελατίνα σε καλύτερη κατάσταση από τη δικιά μου, προέκταση ζελατίνας touratech, προστατευτικά touratech διάφορα, κλπ) |
|
|||
|
|||
ενδιαφερομαι για την φυμε ζελατινα και τα φυμε flaps .
|
|
|||
|
|||
Πάρε με στο 6932254995 να συνεννοηθούμε
|
|
|||
|
|||
Φίλε Νίκο ενδιαφέρομαι για την φιμέ ζελατίνα αν δεν ταιριάξει με τους υπόλοιπους στείλε ένα μήνυμα
|
|
|||
|
|||
Ζελατίνα φυμε και φλαπς έχουν κρατηθεί για το φίλο katsanakis
|
|
|||
|
|||
Ζελατίνα φυμέ και φλαπς πουλήθηκαν στο φίλο katsanakis
Η αγγελία λοιπόν τώρα έχει ως εξής: - Tank bag Givi T480 tanklock μαύρο ............70€ - Ζελατίνα adventure διάφανη αυθεντική BMW με λίγες γρατζουνιές, όχι ρωγμές ................60€ - προστατευτικά καπάκια κυλίνδρων μεταχειρισμένα, το αριστερό με γρατζουνιές από χαζή πτώση (με μια επίσκεψη σε βαφείο φτιάχνεται εύκολα), το δεξί με μικρά σημαδάκια χρήσης.................................... Και τα 2 μαζί 90€ εκτός από πώληση, συζητάω και ανταλλαγή με άλλα αξεσουάρ για adventure του 2007 (πχ θέλω ζελατίνα σε καλύτερη κατάσταση από τη δικιά μου, σέλες adventure μαύρο κόκκινο (γίνεται και ανταλλαγή με τις δικές μου σέλες adv που είναι σε μαύρο χρώμα μόνο και σε άριστη κατάσταση), προέκταση ζελατίνας touratech, προστατευτικά touratech διάφορα, κλπ) |
|
|||
|
|||
Up!!!!!
|
|
|||
|
|||
τα φυμε τα εδωσες? εαν οχι με ενδιαφερουν , σετ ζελατινα και flaps.... και μετρητα και ανταλαγη εαν θες τα διαφανα , μαμα adv 2006..αγρατσουνιστα, ειμαι και κοντα... πατρικο σπιτι στην παλληνη...
|
|
|||
|
|||
Φίλε τολη τα φυμε έχουν πουληθεί.τα διαθέσιμα για την αγγελία αναφέρονται 2 ποστ πιο πανω με φωτογραφίες
|
|
|||
|
|||
- Tank bag Givi T480 tanklock μαύρο ............70€
- Ζελατίνα adventure διάφανη αυθεντική BMW με λίγες γρατζουνιές, όχι ρωγμές ................60€ - προστατευτικά καπάκια κυλίνδρων μεταχειρισμένα, το αριστερό με γρατζουνιές από χαζή πτώση (με μια επίσκεψη σε βαφείο φτιάχνεται εύκολα), το δεξί με μικρά σημαδάκια χρήσης.................................... Και τα 2 μαζί 90€ εκτός από πώληση, συζητάω και ανταλλαγή με άλλα αξεσουάρ για adventure του 2007 (πχ θέλω ζελατίνα σε καλύτερη κατάσταση από τη δικιά μου, φλας led, σέλες adventure μαύρο κόκκινο (γίνεται και ανταλλαγή με τις δικές μου σέλες adv που είναι σε μαύρο χρώμα μόνο και σε άριστη κατάσταση), προστατευτικά touratech διάφορα, κλπ) Last edited by nikostzach; 08-04-2013 at 22:38. |
|
|