GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Ελλάδα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 25-10-2011, 13:31
yannis Ο/Η yannis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Κερατσίνι Far-west
Μoto: F 800 GS._ Αα, ξέχασα. BMW !!!!!
Προεπιλογή Απάντηση: Τι θα γίνει με τα δάνειά μας;

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ckk Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν πιστεύεις ότι δεν μπορείς να απαντάς στα επιχειρήματά μου και τα απαξιώνεις με φθογγισμούς του στυλ 'άσε' και λαρυγγισμούς του στυλ 'τα φώτα μου για τα καλσόν'...

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΤΟΥΣ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙΣ.

Εμένα όμως δεν μου αρέσει. Αν μπορούμε να γράφουμε στο ίδιο επίπεδο καλώς. Εγώ στο δικό σου δεν μπορώ να ανέβω. Μου λείπουν και τα επιχειρήματα.

Θα κάνω λοιπόν μια τελευταία προσπάθεια. Η δική σου δουλειά είναι ιδιωτικού δικαίου. Αν θέλει ο μάστορας να την βουλιάξει, γούστο του και καπέλο του. Εγώ όμως απαιτώ από τον πολιτικό να προασπίσει πρώτα τα συμφέροντα της χώρας και μετά τα δικά του.

Τους αρμόδιους που παραλαμβάνουν τους τοποθέτησες εσύ? Ξέρεις, όταν έχεις δίκιο, δεν βαριέσαι να το 'χτυπάς'.

Δεν ξέρω αν έχεις τίποτα σύνδρομα για το επίπεδό σου... πάντως εγώ δεν έχω.
Οι πολιτικοί δεν είναι κάποια εξωγήινα τέρατα που αναπαράγοντε μόνοι τους σε ανήλιαγες στοές... Κι αν είναι τόσοι πολλοί και αυτοί και τα τσιράκια τους και οι υποτακτικοί τους και οι αδιάφοροι και... και... και η πλειοψηφία της κοινωνίας που ζούμε τότε, τι να γίνει, αυτή είναι. Ποτέ δεν είπα πως οι πολιτικοί είναι έντιμοι, αντιθέτως, όμως δεν πιστεύω πως ΑΥΤΟΙ είναι η αιτία του κακού όπως νομίζουν πάρα πολλοί.
Αν εσύ θεωρείς "επιχειρήματα" την απαίτηση να κάνουμε πόλεμο για να μην χάσεις εσύ από το πάρε δώσε σου με την κρατική μηχανή... ας δούλευες μόνο με ιδιώτες, να δεις τι εστί βερύκοκο. Ούτε βέβαια θα κάθομαι να αντιγράφω με τις ώρες, στημένες πολλάκις, πληροφορίες για να το παίξω "επιχειρηματίας".
Αν οι δικές μου επιλογές και απόψεις ήταν λάθος, θα ήμουν εγώ τώρα ο χαμένος και όχι εσύ.

Και κάτι άλλο. Όταν σχολιάζεις το επίπεδο του άλλου, να βλέπεις και τι γράφεις εσύ.
Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα αστεία και δίνω το δικαίωμα να μου κάνουν χωρίς περιορισμό. Θα κάνω όμως κι εγώ ανάλογα και λυπάμαι, αλλά η δική μου αναλογία "λιμάνι on/ σαλόνι off" είναι 70/30.
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης