25-10-2011, 13:31
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Κερατσίνι Far-west
Μoto: F 800 GS._
Αα, ξέχασα. BMW !!!!!
|
|
Απάντηση: Τι θα γίνει με τα δάνειά μας;
Δεν ξέρω αν έχεις τίποτα σύνδρομα για το επίπεδό σου... πάντως εγώ δεν έχω.
Οι πολιτικοί δεν είναι κάποια εξωγήινα τέρατα που αναπαράγοντε μόνοι τους σε ανήλιαγες στοές... Κι αν είναι τόσοι πολλοί και αυτοί και τα τσιράκια τους και οι υποτακτικοί τους και οι αδιάφοροι και... και... και η πλειοψηφία της κοινωνίας που ζούμε τότε, τι να γίνει, αυτή είναι. Ποτέ δεν είπα πως οι πολιτικοί είναι έντιμοι, αντιθέτως, όμως δεν πιστεύω πως ΑΥΤΟΙ είναι η αιτία του κακού όπως νομίζουν πάρα πολλοί.
Αν εσύ θεωρείς "επιχειρήματα" την απαίτηση να κάνουμε πόλεμο για να μην χάσεις εσύ από το πάρε δώσε σου με την κρατική μηχανή... ας δούλευες μόνο με ιδιώτες, να δεις τι εστί βερύκοκο. Ούτε βέβαια θα κάθομαι να αντιγράφω με τις ώρες, στημένες πολλάκις, πληροφορίες για να το παίξω "επιχειρηματίας".
Αν οι δικές μου επιλογές και απόψεις ήταν λάθος, θα ήμουν εγώ τώρα ο χαμένος και όχι εσύ.
Και κάτι άλλο. Όταν σχολιάζεις το επίπεδο του άλλου, να βλέπεις και τι γράφεις εσύ.
Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα αστεία και δίνω το δικαίωμα να μου κάνουν χωρίς περιορισμό. Θα κάνω όμως κι εγώ ανάλογα και λυπάμαι, αλλά η δική μου αναλογία "λιμάνι on/ σαλόνι off" είναι 70/30.
|