|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ FORUM ΜΑΣ.....................
Ο τίτλος τα λέει όλα
|
|
|||
|
|||
OΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΟΣ . ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
|
|
|||
|
|||
Η καλοσύνη είναι πράξη μεταδοτική όπως και το χαμόγελο!
Αυτό συμβαίνει καθημερινά γύρω μας απλά δεν έχουμε την ηρεμία να το παρατηρήσουμε. Π.x. σε προσωπικό επίπεδο έχω παρατηρήσει-βιώσει το εξής: Αν παραχωρήσεις σε κάποιον, στο δρόμο, την προτεραιότητα σου και του σκάσεις και ένα χαμόγελο και τύχει και τον ακολουθήσεις, κατά 99% στη αμέσως μετά διασταύρωση θα κάνει ακριβώς το ίδιο! Παρατηρήστε το όσοι επιθυμείτε ή ακόμη καλύτερα δοκιμάστε το! Το ίδιο συμβαίνει και στον χώρο μας, εδώ στο φόρουμ. Η καλοσύνη των μελών μεταδίδεται! |
|
|||
|
|||
μπραβο Κορνηλιε
|
|
|||
|
|||
Κορνηλιε πολυ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ.
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΠΟΤΕ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ
|
|
|||
|
|||
Πολυ τρυφερό...χαίρομαι που είμαι άνθρωπος.
|
|
|||
|
|||
Οι Σερραιοι εινια ωραιοι λεμε!
Εγω με την πρωτη ευκαιρια παντως θα χαρισω ενα λουλουδι στο φιλο μου τον κομαντερ Τον εχει πικρανει το πουλι προσπερνωντας τον και καθεται και πινει μονος του καφε |
|
|||
|
|||
Το βιντεο ....... αν και είναι ένας κόσμος όμορφος και αγγελικά πλασμένος ( που δυστυχώς δεν υπάρχει ) και δεν θα υπάρχει όσο υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να κάνουν πράγματα ωραία που κάποιοι άλλοι δεν μπορούν να τα κάνουν και θα ζηλεύουν και θα μισούν προσπαθώντας να υποβαθμίσουν τους άξιους και ενεργητικούς !!! ας προσπαθησουμε τουλάχιστον να αλλάξουμε κάποια πράγματα που μπορούμε από μόνοι μας !! Κορνιλιε
|
|
|