|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Κατασκευή Μεταλλικών Βαλιτσών
Aντε να δουμε τη συνεχεια!!..
Εχει να "πικραθει" κοσμος και κοσμακης, απ'οτι φαινεται!!! :sm5: |
|
|||
|
|||
ετοιμασου να κανονισεις ομαδικη!
|
|
|||
|
|||
έχει φτιάξει αρκετές βαλίτσες ο Ηλίας (emix),
αν κολλήσετε κάπου πάρτε την γνώμη του! είχε κάνει τρομερή δουλειά!!! |
|
|||
|
|||
ωραία δουλεια...
τα 2 χιλιοστα ειναι του ματς.. |
|
|||
|
|||
Γουαου !!! Μπραβο !!
|
|
|||
|
|||
Όταν λέω εγώ πως τα ίδια μυαλά κουβαλάμε...
Έχω δώσει ήδη για κοπή 2 βαλίτσες οι οποίες θα ανοδιωθούν σε ένα γνωστό μου. Τελική τιμή δεν ξέρουμε ακόμα. 2 mm κι αυτές. Σχήμα σαν τις Holan Nomada Pro. Τις γωνίες θα τις κάνουμε με ανοξείδωτο. Μηχανισμός στήριξης σαν της Touratech. Για κλειδαριές σκεφτόμαστε ακόμα κι αυτό (μοιάζουν με της 1150 ADV). Θα ξέρω λεπτομέρειες όταν τον δω αν και μου τις έχει καθυστερήσει ήδη αρκετά. Θα μ'άρεσε περισσότερο να τις κάνω μόνος μου αλλά δεν έχω την υπομονή και το hardware. Καλή επιτυχία στο project!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το 1,5 που είδαμε έμοιαζε σαν τσιγαρόχαρτο (επικίνδυνο και σε περίπτωση πτώσης), τα 3 παραήταν χοντρό. Τα 2mm νομίζω είναι το ιδανικό. Απόσπασμα:
Τις είδα τις κλειδαριές, πολύ όμορφες, πολύ πρακτικές αλλά...20+φπα+μεταφορικά...τα δείγματα που έχουμε κυμαίνονται από 7-10 ευρώ. Top-Case θα φτιάξεις? |
|
|||
|
|||
να το βγαλεις εδω γιατι πολλοι ψαχνονται.περιμενουμε
|
|
|||
|
|||
για γωνιες απο ενα project paromoio που φταιξαμε απο ηχεια επαγγελματικα πλαστικες μαυρες
http://www.emimikos.gr/shop/home.php?cat=779 2mm ειναι το ιδανικο παχος 1 ειναι λεπτο στο καπακι ειναι ενταξει αλλα στο σωμα ειναι λεπτο τα στηριγματα σε τορνο και φρεζα με τεφλον τα εβγαλα και απο πισω θελει και σιλικονη στο μονταρισμα για στεγανοποιηση στισ τρυπες επισης η touratech εχει λαμαρινοβιδες στα τεφλον εγω το εκανα περαστη με τυφλο παξιμαδι για να μην τρωει τα ρουχα μεσα και φρεζα στο τεφλον για να πει κανα 2 χιλιοστα πιο μεσα ειναι πιο σιγουροσ για μενα ....... τα π στα καπακια πασ practicker και παιρνεισ πομολα αλουμινιου με σε σχημα π με 2 βιδκια απο κατω κοβεισ τα βιδακια κοντα κια με ροδελα με λαστιχο εχει αποταλεσμα σαν touratech οτι αλλο θελεισ τα λεμε............ Last edited by geopoumid; 11-12-2011 at 13:13. |
|
|||
|
|||
πολυ καλο "επιστημονες"....
καλη συνεχεια και καποιος ειπε για ομαδικη... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ερώτηση για χούφτες και βάσεις βαλιτσών.... | Aggelos-Syros | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 5 | 16-05-2011 09:19 |
ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ: Μετρήσαμε τις συσκευές που συνήθως χρησιμοποιούμε σε μια ημέρα | SenseiG | Υγεία | 23 | 12-03-2011 15:40 |
ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ: Μετρήσαμε τις συσκευές που συνήθως χρησιμοποιούμε σε μια ημέρα | MARK | Υγεία | 2 | 09-03-2011 19:09 |
βασεις πλαστικών βαλιτσών 850-1100-1150 | kostas-patra | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 0 | 29-04-2010 09:50 |
Δείτε τον τρόπο κατασκευής των ελαστικών | skippybi | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 9 | 04-12-2009 11:18 |