|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ζητήτε varadero για ανταλλαγή.
|
|
|||
|
|||
Nικο,μην σπαμαρεις στην αγγελια του ανθρωπου ρε συ......αστον μηπως βρει την τυχη του και του κατσει κανενα vara....
|
|
|||
|
|||
Έχει πάρει την βαλίτσα την εσωτερική τίγκα ......Και ένα σακ βουαγιάζ που μου έδωσε ο αλλος ο έξυπνος από πάνω του louis 10 κιλό παρακαλώ.να το βάλω και αυτό από πάνω από την βαλίτσα ....¥£¥±£¥¥[¥££¥[]:'(:'([[]:P:P}:$:P:'([]:P:P}μέσα...
|
|
|||
|
|||
Γιωτα αν θες εχω ενα σακο 70 λιτρα !!!να βαλεις μεσα οτι τραβαει η καρδια σου ....
|
|
|||
|
|||
Βαλε και το Golf πανω απο την αλλη βαλιτσα.......
|
|
|||
|
|||
Θα μου χαλάσετε την αγγελία και θα σας πάρει ο διάολος. Σας το λέω. Να είστε σοβαροί άνθρωποι και να μην κάνετε αυτά τα πράγματα γιατί δεν είναι σωστά.
Δεν βλέπετε εγώ πως είμαι Κυρία στα πάντα μου? Αλλά αν οδηγήτε 1150 τι περιμένεις. Να καταλάβει ο άλλος από κανόνες και συμπεριφορά!!! Με στεναχωρήτε πολύ. Εγώ τώρα με το vara ......θα φτιάξω και χαρακτήρα. Θα γίνω σωστός άνθρωπος και με περίσια αγάπη για τον συνάνθρωπό μου. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αυτος ο άνθρωπος πρέπει να μπαναριστη......!!!! με σένα θα τα πούμε μετά 筀簳卑垚解竹夭女難久刈田!! |
|
|||
|
|||
δεν πας με κανα φορτηγο καλυτερα να εισαι αρχοντας ???
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ουουουουουου ρε λαμογιο!!!!!! |
|
|||
|
|||
Να σου πω............ απλά δεν ξέρω αν θα βρω πάρκινγκ στο como
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Θέλω Ζελατίνα μαμά για HONDA VARADERO ΜΚ 3 !!! | pkiriakos | Ζήτηση | 6 | 24-04-2011 23:33 |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ VARADERO MK3 | platanos | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 25 | 01-04-2010 22:04 |
varadero ανταλλαγη | ntinopoulos | Χιούμορ | 26 | 16-08-2009 23:11 |
Κατοχος Varadero!! | Gemat | Καλώς ήλθατε | 31 | 21-07-2009 12:06 |