|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ZUMO 660 KAI ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ZUMO 660 KAI ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
είδομεν το φώς το αληθινό!!!! Καλό φαίνεται.... χρησιμοποίησες την βάση τιμονιού της συσκευασίας ή άλλη? Σε βολεύει σε εκείνη την θέση ή είναι λίγο χαμηλά? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Η θέση είναι η ιδανικότερη...!! Στο μπρατσάκι του φέρινγκ που κάποιος είπε.... θεωρώ ότι είναι επικίνδυνο γιατί σου αποσπάει την προσοχή!! Ειδικά το βράδυ... Θεσσαλονίκη είσαι?? Αν έχει λήξει η απεργία των βυτιοφόρων... υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να ανέβω Χαλκιδική για ΠΣΚ... Οπότε μπορούμε να βρεθούμε να το δεις.... LIVE ! |
|
|||
|
|||
Όσον αφορά την σύνδεση, έκανες μόνιμη ή με πριζάκι?
απο Παρασκευή βράδυ θα είμαι στο δεύτερο πόδι, στην περιοχή της Βουρβουρούς! Καθώς ξεκινάω διακοπές, θα είμαι για 10 ημέρες εκεί και θα ήταν χαρά μου να σε γνωρίσω και απο κοντά. Εάν έρθεις προς την περιοχή μου, ενημέρωσέ με μέχρι την Πέμπτη να σου στείλω το τηλέφωνό μου με ΠΜ. Last edited by dimisp; 26-07-2010 at 16:15. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Θα ξέρω μέχρι Τετάρτη αν θα ανέβω... οπότε θα σε ενημερώσω σχετικά!! Μπορώ να κανονίσω να μείνω κάπου παραλιακά στο 2ο πόδι ώστε να είμαστε κοντά!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
οκ περιμένω ενημέρωση εαν εχεις και καμιά φωτο που να φαίνεται και η βάση, θα βοηθούσε |
|
|||
|
|||
Θα τραβήξω μερικές σήμερις... και θα ανεβάσω...
|
|
|||
|
|||
τι έγινε τελικά.. Χαλκιδική δεν ήρθες, φωτό δεν ανέβασες !?!?!?!?
|
|
|||
|
|||
Ο Κώστας ψάχνει για νύφη...τι λές τώρα ν' αφήσει τον γάμο και να πάει για πουρνάρια στην Χαλκιδική; Εκτός αν του είχες καμμιά πρόταση...
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ESA | teo71 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 53 | 14-05-2010 23:48 |
ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΡΗΣ | Brink | Ελλάδα | 5 | 23-03-2010 09:45 |
ΒΡΕΣ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΟΥ | Alext | Διάφορα | 22 | 14-12-2009 21:25 |
ΒΟΛΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΑΔΗ | PITS | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 30 | 23-05-2009 20:18 |