|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: καινουργιο GS 1200 του κουτιου και? προβληματα :-(
Απαράδεκτη η συμπεριφορά του αντιπρόσωπου
|
|
|||
|
|||
μπορω να εχω περισσοτερες λεπτομερειες πανω σε αυτο ?
|
|
|||
|
|||
εγώ δεν έχω - ας σου πουν οι γείτονες σου
|
|
|||
|
|||
σαν υπ.εγγυησεων σε εταιρεια αυτοκινητων μπορω να σου πω οτι το ελαστικο το καλυπτει ο κατασκευαστης τπυ ελαστικου απο την ωρα που διαπιστωσει οτι δεν φταις εσυ !τωρα το τιμονι αν μπορουν να αποδειξουν οτι δεν το εκανες εσυ,τοτε πρεπει να στο αλλαξουν!ενα γραμμα ή τηλ προς τα κεντρικα θα ηταν ακομα πιο καλο!
|
|
|||
|
|||
Πολλα ειναι τα "φαουλ" που κανουν οι πιτσιρικαδες των αντιπροσωπειων που ανοιγουν τις κουτες και συναρμολογουν τις μοτοσυκλετες. Εμενα το Varadero ειχε καμποσα τετοια απο κακοτοποθετημενη μπαταρια ως ντιζες περασμενες απο λαθος οδηγους...
|
|
|||
|
|||
εμένα είχαν ξεχάσει να βάλουν την ποδιά
το διαπίστωσα μετά από καμιά βδομάδα ...κάποια στιγμή κοιτάω τη μηχανή και λέω σαν κάτι να λείπει ευτυχώς διαπίστωσαν ότι δεν είχε βιδωθεί ποτέ (όχι ότι την έβαλαν και την... έβγαλα... αν έλεγαν κάνα τέτοιο θα έτρωγαν τη GS κολάρο και ήταν και η 2η BMW μου από αυτούς) αποκορύφωμα, δεν υπήρχε η ποδιά και έκανε βδομάδες να έρθει |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
πες του βλακα του τρισαθλιου του αντιπροσωπου θα τον παρει ο διαλος αν δεν στο φτιαξει,φωναξε τους λιγο.αντε μ@λ@κες!!
|
|
|||
|
|||
Τα γνωστά προβλήμματα περί αξιοπιστίας της Ελληνικής και όχι μόνο αντιπροσωπείας.....
|
|
|||
|
|||
ΔΥΣΤΗΧΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΠΙΚΡΑΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ .ΕΑΝ ΖΟΥΣΑΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΕΤΣΙ ....ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΝΑ ΔΙΩΡΘΩΣΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΔΕΣΙΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΙΔΙΩΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΟΝΗΡΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ .
ΚΑΙ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΤΕΡ ΙΔΙΑ ΜΑΡΚΑ ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΑ ΝΕΡΑ ΛΕΕΩ .........ΣΑΝ ΑΡΧΗ ΠΩΣ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΑΥΤΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΙΔΕΕΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΕΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?????????????? Last edited by geopoumid; 18-10-2011 at 18:47. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Mπροστινο ελαστικο για 1200 | kwstas | Ζήτηση | 0 | 05-10-2011 10:46 |
πλαινές για r 1200 gs vario | tasos70 | Ζήτηση | 2 | 29-03-2011 22:19 |
Διαφορικο καινουργιο για BMW R-1200 GS | george81 | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 8 | 12-12-2010 12:48 |
Ερώτηση για ασημί πλαινά ρεζερβουάρ 1200 GS | mandrakulos | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 4 | 06-07-2010 18:43 |
Ζάντες Ακτινωτές για R 1200 GS | dotis | Ζήτηση | 5 | 07-06-2010 23:32 |