|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Βενζίνη και ασετόν...
Mandinades tuning motorcycle thread!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Εγω πάντως θα το δοκιμάσω, απο καθαρή περιεργια, αναλαμβάνοντας όλες τις ευθύνες της πράξης μου !!!
Στο παπακι το αθάνατο, βεβαίως βεβαίως . |
|
|||
|
|||
Περιμένουμε εντυπώσεις!
|
|
|||
|
|||
Μολις προμηθευτω το.... ανυδρο "υγρο πυρ ", θα το ριξω στο ντεποζιτο!!! Μετα θα πω εντυπωσεις και τυχον διαφορες. Ελπιζω μονο να μην ξεκινησω το γραψιμο καπως ετσι: -Τιναχτηκε το μηχανακι...... ή -Πηρε φωτια το κορδελιό..... |
|
|||
|
|||
Άσετον στην μηχανή
δεν βάζω επ ουδενή Θέλω να κάνω τα σωστά πράγματα Χωρίς πολλα πολλα πειράματα Τα λεφτα μου να εχω στην τσέπη Και όχι να κυκλοφορώ με μηχανή σαν χρεπη Γιατί το ρίσκο ειναι μεγάλο και μηχανάκι δεν εχω αλλο Σε όλους εδώ μια καλημέρα ξεκινάει δουλειά με άλλον αέρα ! Sent from my iPad using Tapatalk Pro |
|
|||
|
|||
Ασετόν μη βάλετε χωρίς προετοιμασία,
Θα θέσετε το μοτοσακό σε πλήρη απραξία Κι όπως Λιάκος λέει "εγώ δε βαστώ μαχαίρια", Εσείς θα πάρετε και το μοτέρ στα χέρια ! Μη φεύγετε από της αντιπροσωπίας το μαντρί, και κάνετε τα ίδια, κινδυνεύετε να σας αποκαλούν, απωλεσθέντα γίδια Επιμένω, μη κάνετε πειράματα, μα με κανέναν όρο, Αλλιώς θωρώ πως τα Χριστούγεννα, Θα τρέξετε εις τον νονό για δώρο Και εκεί που υπολόγιζε να δωρίσει πλαστικό τρακτέρ, Εσείς θα του ζητήσετε ένα κομπλέ μοτέρ.... Και όσο σκέφτεται ότι μετά ακολουθεί Πάσχα και λαμπάδα, Θα προτιμήσει να συγγράψει μια μοτομαντινάδα... Μήπως και βάλετε μυαλό, και κόψετε τις πiπες μπας και γλυτώσει δια παντός από εσάς τις Τρίτες (το τελευταίο άσχετο αλλά...κόλλαγε) |
|
|||
|
|||
Μπαίνω να δώ για
τ'ασετόν, να δώ πληροφορίες, μα το Thead ετούτο έγινε μαντιναδοιστορίες, βλέπω ταλέντα διαλεχτά, αλλους να προσπαθούνε, και αλλους απλα τη γνώμη τους, να θέλουνε να πούνε, μιας και παντα μου αρεσε ,τα στεγανά να σπάω, θα σας επω τραγουδιστά, το ασετόν το πάω, το πάω για την γκόμενα,τα κάλη της να παίρνω, το πάω για ξεβαφτικό αν δεν τα καταφέρνω τωρα για τη χοντρουλα μου, στου ασετον το λάσο θαρρώ πως ενσυνείδητα εγώ θα πάω πάσο βέβαια για το σκούτερ μου,θαρρω θα δοκιμάσω και να μαστε ολοι καλα,τα νέα θα σας γράψω. Απιρανθε συνέχισε, το φορουμ να πριζώνεις, να μπαίνεις και να χαίρεσαι και όλο να καμαρώνεις. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Άσε μωρέ το scooter σου
πρωτοχρονιά να κάνει Κάνε τσι εξυπνάδες σου σε αλλουνού τη ...στάνη Αν δεν ταίσεις τη μοτό με πραγματική μπεντζίνα τα αλόγατα δε θα τα δεις ας είσουν και η ...Ζήνα |
|
|