|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Tι μπορεί να σου τύχει στα καλά καθούμενα ... τα "πήρα στο κ
Τελοσ καλο ολα καλα
|
|
|||
|
|||
Βρε Νικόλα τι να πω! Απίστευτο μερα μεσημέρι! Τέλος καλο με λιγο κόστος..αλλά αν τα έπιανες εκείνη την ώρα...θα τα βαραγαμε ακομα! Τους αλήτες.
Στάλθηκε απο μένα βρε!! |
|
|||
|
|||
Μου αρέσει που όλοι έκπληκτοι λέτε "μα μέρα μεσημέρι???".
Ναι ρε παιδιά μέρα μεσημέρι και καλό είναι αν σας τύχει παρόμοιο περιστατικό να βάλετε απλά τις φωνές από μακρυά. Αν θορυβηθούν και φύγουν έχει καλώς, αλλιώς οι άλλες λύσεις "όπως πχ τους κυνηγάω και όπου τους πιάσω" εγκυμονούν κινδύνους. Τα λεβεντόπαιδα δεν έχουν τπτ να χάσουν σε αντίθεση με μας που έχουμε πίσω μας οικογένεια φίλους κλπ. Θα προσπαθήσουν να διαφύγουν με ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ και στην περίπτωση αυτοί οι μόνοι χαμένοι είμαστε εμείς. Σας το λέει κάποιος που ποτέ δεν υπήρξε "χέστης" αλλά πλέον έχει αλλάξει τις προτεραιότητές του, κι ανάμεσα στον τσαμπουκά με αμφίβολη κατάληξη και στην αγκαλιά της κόρης του, προτιμάει το 2ο. Νικόλα όσο και να σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι, φώναξε δυο φιλαράκια σου στο μαγαζί, πιείτε και 2-3 τσίπουρα ανάμεσα στη διήγηση της ιστορίας, πείτε και "δεν πάει να Γ@μηθεί που θα σκάσω για τη βαλίτσα" και μέχρις εκεί. Καλημέρα από Πάτρα. |
|
|||
|
|||
Αδερφέ δεν το παίζω νταιλίκι αλλά αν δω να μου αποσπάνε κάτι ΔΙΚΟ ΜΟΥ θα πάρω οτι βρω μπροστά μου(μια γλάστρα, μια πέτρα, ένα ξύλο) και θα του ανοίξω το κεφάλι. Θα μου πεις θα με τραβάνε στα 100 μετά.Δεν με νοιάζει καθόλου
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ωριμες σκεψεις..................... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ακόμα και τα πιο μεγάλα τσουκέκια και οι πιο μεγάλοι χέστ3ς αν έχουν σιδερικό μαζί τους γίνονται άλλοι άνθρωποι. Φιλικά. Παίδες δεν πάμε ν' αποδείξουμε ποιος την έχει πιο μεγάλη, να επιβιώσουμε πάμε. Πριν από 2-3 χρόνια μπροστά μου έγινε τσαμπουκάς με οδηγό ΙΧ και βγήκαν σιδερικά. Μέρα μεσημέρι, κέντρο καράκεντρο στην Πάτρα και με πολύ κόσμο. |
|
|||
|
|||
[QUOTE=vaska;820207]
.... φώναξε δυο φιλαράκια σου στο μαγαζί, πιείτε και 2-3 τσίπουρα ανάμεσα στη διήγηση της ιστορίας, πείτε και "δεν πάει να Γ@μηθεί που θα σκάσω για τη βαλίτσα" και μέχρις εκεί. |
|
|||
|
|||
Αυτο να ειναι το τελευταιο....Αλλο κακο να μην σε βρει!
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Tι μπορεί να σου τύχει στα καλά καθούμενα ... τα "
Ευτυχώς που την βρήκες..................
Τελικά θα την αφήνω ξεκλείδωτη για να βλέπουν ότι δεν έχει κάτι μέρα τα τσογλάνια........ |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Tι μπορεί να σου τύχει στα καλά καθούμενα ... τα "
Και μόνο που διάβασα το post μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι.Ακου θράσος.
|
|
|