|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Bοήθεια από άγνωστο στον δρόμο και το Παιδί που Δουλεύει στο Θέατρο
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ..
ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΟΙ ΔΙΚΥΚΛΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ,ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ.. |
|
|||
|
|||
ΜΠΡΑΒΟ Κώστα και άλλη μια φορά "να γιατί GS Forum"
|
|
|||
|
|||
Πριν δύο χρόνια οι γονείς μου πήγαιναν σε ένα χωριό έξω απο την Σπάρτη , όταν στον δρόμο ο πατέρας μου κατάλαβε το αυτοκίνητο να ψαρεύει.Κατέβηκε και διαπίστωσε ότι το λάστιχο είχε κλατάρει.Οταν πήγε να βάλει την ρεζέρβα είδε οτι και αυτή ήταν κλαταρισμένη.Τότε ακριβώς , απο οτι μου είπε σταματησαν δύο μεγάλες μηχανές με μπαγκάζια .Τους ρώτησαν τι πρόβλημα είχαν και αφου συννενοήθηκαν για το πρόβλημα και μετα απο σύσκεψη των οδηγων των μηχανών τους πήραν τον τροχό και έφυγαν για την Σπάρτη.Μετά απο μία ώρα γύρισαν με τόν τροχό έτοιμο .Σημειώνω ότι τον τροχό τον έβγαλαν και έβαλαν τα παιδιά με τις μηχανές.Ο πατέρας μου μέχρι σήμερα το συζητάει όπου βρεθεί....
|
|
|||
|
|||
Μάκη καλώς όρισες...
Μ' ένα F650GS πιστεύω πως θα έρθεις στα ίσα σου... Καλή διαμονή στο φόρουμ!!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πρόβλημα Μπαταρίας - Συναγερμού και τα Παιδιά που Δουλεύουν στο Θέατρο
Απόσπασμα:
Είδες άμα έχεις ΒΜW και ειδικά 1150 θες δε θες γίνεσαι μάστορας. Μπράβο Κωστή.... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πρόβλημα Μπαταρίας - Συναγερμού και τα Παιδιά που Δουλεύουν στο Θέατρο
Απόσπασμα:
Μπράβο ρε μοντέλο !!! |
|
|||
|
|||
Βρε σεις, για σταματήστε ... μπράβο και μπράβο.. το αυτονόητο έκανα..
Ξέρετε ότι δεν μ αρέσουν τα μπράβο.. Δεν κάναμε κ τίποτα... Εδώ ξεκινήσαμε για την ζίμενσ και τα καταφέραμε (http://www.gsforum.gr/%CE%A7%CE%B9%C...4%CE%B5-12301/ ) , δεν θα καταφέρναμε αυτό? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και ξανά μανά μπράβο συνπατριώτη γιατί τα μπράβο εδώ μέσα είναι από καρδιάς και έχουν σημασία, ναι να σταματάμε και να βοηθάμε, πρώτα πρώτα κανουμε καλο σε εμάς τους ίδιους.....και στους συνανθρώπους μας βεβαίως... |
|
|||
|
|||
:sm4::sm5:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
"Δουλεύει" το photobucket.com ???? | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 14 | 26-07-2010 16:55 |
Guns! Guns! Guns! από το Εθνικό Θέατρο. | fidemporas | Θέατρο | 8 | 04-12-2009 11:11 |
ΝΕΕΣ Κατηγορίες δαπανών που θα εκπίπτουν από το φορολογογητέο εισόδημα | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Χρήσιμα | 4 | 16-06-2009 01:04 |
δυστύχημα στο δρόμο | kostas-patra | Κοινωνική ευαισθησία | 1 | 15-03-2009 22:35 |
Αλλαγή ελαστικού, στον δρόμο. | kostas_366 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 12 | 10-03-2009 21:11 |