|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τρυπωσα και γω.
Καλώς ήρθες(και γραπτώς) Γιώτα-Γιωτάκι-Γιωτάρα-Γιωτούλι!
Εύχομαι πολλά, καλά, γεμάτα, όμορφα και γλυκά χιλιόμετρα αλλά & postαρίσματα για σένα και όλη την commanderο-οικογένεια την οποία έχεις να κουμαντάρεις!!! Νά είστε πάντα καλά, ώστε εσύ και ο prince σου, να μας δείχνετε το σωστό δρόμο της φιλίας, του κεφιού και της καλής διάθεσης που σας διακρίνει! Για το Γιωτάκι τη βάζω, μη βαράτε |
|
|||
|
|||
Μην της δίνεται Θάσος. Εγω είμαι της γνώμης να μην πολυ ποσταρουνε εδώ όσες δεν έχουν μοτο....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Άν μη τι άλλο, μου φαίνεσαι γιά εγκάθετος... Jefe |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πάψε εσύ τώρα! Και βγες κι από το thread! Δεν είναι δικό σου! |
|
|||
|
|||
Εχεις δικιο Θαναση αλλα επειδη ειμαι μεγαλοψυχη του τα χαριζω.Οπως καταλαβες στην Τουρκια δεν με λες και λιγομιλητη δεν θα αργησω να τον φτασω.Να μαστε καλα να βρισκομαστε και καθε φορα να περναμε ολο και καλυτερα.Φιλια στην οικογενεια.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Jefe |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
η χούντα έπεσε πριν 16 χρόνια να σου ευχηθώ και γω καλώς ήρθες στην ευρύχωρη παρέα μας καλά χιλιόμετρα πάντα γεροί και κυρίως..... παραμένουμε πιστές στις παραδόσεις...;όπως λέέι και ένας γνωστός μου η καλή συνοδηγός από δυο πράγματα ξεχωρίζει το ένα είναι το στεφάνι και τα μάτια μας, άλλωστε έχουν να μας ταξιδέψουν πολλά χιλιόμετρα ακόμα μακρυά γατούλες του forum ενωθείτε γινόμαστε ΠΟΛΛΕΣ Last edited by Jefe; 16-11-2010 at 00:07. Λόγος: Λογοκρισία.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σε λίγο θα μας εμφανιστεί και η AndaMoby_gr.... Xaxaxaxaxaxaxa Ρε σε λίγο θα με ξεφορτωθείτε σας λέω, παω στους Χαρλεάδες που δεν τις παίρνουν ουτε στα ταξίδια.... Και μόνο τον Ναπολέοντα θα πάρω μαζί μου....Και τον Sakis Ουαου με το γ@μιστερό του μπουφάν...(Τελευταία λέξη της ανθρώπινης τεχνολογίας) Α, ξέχασα...Καλως ήρθες Γιώτα.... |
|
|||
|
|||
καλως την...... αν και στην αρχη,νομιζα οτι ο βασιλης(vasorfa)....αλλαξε το nickname |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ευχαριστω Αντωνη μου.Παντα να ξερεις οτι για χτιστει μια φιλια χρειαζεται προσπαθεια κατανοηση και καλη θεληση και απο τις δυο πλευρες.Μαζι ειναι πιο καλα. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Να'μαι και γω! | black_hawk | Καλώς ήλθατε | 33 | 13-07-2011 20:30 |
Καλώς σας βρήκα και γω | 540cc | Καλώς ήλθατε | 19 | 16-11-2010 15:30 |
Μετά από Aldi και Fnac φεύγει και ο “Τιτάνας”; | gsmaniac | Επικαιρότητα | 9 | 25-10-2010 01:29 |
Ηρθα και γω :) | Space | Καλώς ήλθατε | 26 | 20-07-2009 06:26 |
Να σας πω και γω τι μου έτυχε .... | vasmar | Τι μας έτυχε | 16 | 13-06-2009 16:44 |