|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ducati Multistrada 1200 v BMW GS
συμφωνώ απολυτα με τον φιλο λακη για μενα και φανταζομαι για αρκετους απο εσας το να παρω εναgs ηταν ενα ονειρο που εγινε πραγματικότητα ακομα και καθε μερα να χαλάει εγω με αυτο γουστάρω να γυρναω και να ονειρευωμαι τα τα ταξιδια και τα μερη που θα ηθελα να παω ανεξαρτητα εαν αυτο δεν γινει ποτε .
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Συμφωνώ. Προσωπικά αναφέρθηκα σε ένα συμβάν και όχι σε σύγκρηση μοτοσυκλετών. Γούστο του καθενός να καβαλάει ό,τι του γεμίζει την ψυχή. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κι εγώ βρε συ, την προσωπική μου γνώμη είπα γι' αυτές τις συζητήσεις. Κατά τ´άλλα όσοι γουστάρουν να τις κάνουν, όρεξη να 'χουν να γράφουν... |
|
|||
|
|||
άκυρη η όποια σύγκριση...
κατά τα άλλα... Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απο πλευρας μου δεν ειχα καμια διαθεση να ερθω σε καμια αντιπαραθεση με κανεναν...και νομιζω οτι τα σχολια μου δεν ειναι υποτιμιτικα προς καμια πλευρα...!!!
|
|
|||
|
|||
ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΙΔΑ!
ΜΗ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΙΣ ΛΟΓΧΕΣ ΣΑΣ!Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΡΙΤΗΡΙΑ,ΓΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ!ΑΛΛΟΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΦΙΓΟΥΡΑ!ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΟΤΙ ΟΣΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΤΟΣΕΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΙΣΤΑΝΤΑΙ!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΧΑΛΑΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ!!!!!!!! ΕΛΕΝΑ. |
|
|