|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Επετειακη GS
Ηρθε και στην Ελλάδα
BMW: Special Edition R1200GS Μία εδική έκδοση του πολύ επιτυχημένου μοντέλου R1200GS παρουσίασε η BMW, με αφορμή τη συμπλήρωση 15 χρόνων παραγωγής του τετραβάλβιδου boxer κινητήρα, Η επετειακή μοτοσικλέτα θα παραχθεί μόνο σε λευκό, με δίχρωμη σέλα και μαύρες ζάντες. H «special edition» R1200GS, θα φέρει επίσης στο standard εξοπλισμό της: Αλουμινένια προστατευτικά στις κεφαλές του κινητήρα, φιμέ ζελατίνα, πλαϊνές βαλίτσες, ABS, ASC (η δίτροχη εκδοχή του αντί – spin), ESA II (ηλεκτρονική ρύθμιση των αναρτήσεων), σύστημα παρακολούθησης της πίεσης των ελαστικών, θερμαινόμενα grip, υπολογιστή ταξιδιού και φλας με LED λυχνίες. Οι πρώτες R1200GS S.E., αναμένεται να παραδοθούν στους τυχερούς ιδιοκτήτες τους τον Ιούλιο αυτού του έτους. Πηγή : Μοτοτρίτη |
|
|||
|
|||
εμένα μου αρέσει η σέλα (πάντα το ήθελα αυτό από το Adv) οι μαύρες ζάντες (επίσης πάντα το ήθελα - και η βρωμιά που τους αφήνω συνηγορεί) αλλά και το φημέ παρμπριζ...
όλα αυτά πάνω στην μαύρη την δικιά μου κατά τα άλλα δεν μου λέει κάτι |
|
|||
|
|||
BMW: Special Edition R1200GS
BMW: Special Edition R1200GSΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
Μία εδική έκδοση του πολύ επιτυχημένου μοντέλου R1200GS παρουσίασε η BMW, με αφορμή τη συμπλήρωση 15 χρόνων παραγωγής του τετραβάλβιδου boxer κινητήρα, Η επετειακή μοτοσικλέτα θα παραχθεί μόνο σε λευκό, με δίχρωμη σέλα και μαύρες ζάντες. H «special edition» R1200GS, θα φέρει επίσης στο standard εξοπλισμό της: Αλουμινένια προστατευτικά στις κεφαλές του κινητήρα, φιμέ ζελατίνα, πλαϊνές βαλίτσες, ABS, ASC (η δίτροχη εκδοχή του αντί – spin), ESA II (ηλεκτρονική ρύθμιση των αναρτήσεων), σύστημα παρακολούθησης της πίεσης των ελαστικών, θερμαινόμενα grip, υπολογιστή ταξιδιού και φλας με LED λυχνίες. Οι πρώτες R1200GS S.E., αναμένεται να παραδοθούν στους τυχερούς ιδιοκτήτες τους τον Ιούλιο αυτού του έτους. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: BMW: Special Edition R1200GS
:sm6::sm6:
|
|
|||
|
|||
Και μια φωτό live από το μοντέλο αυτό, το SPECIAL EDITION
|
|
|||
|
|||
Απορώ πώς και δεν της φόρεσαν και καγγελάκια!
|
|
|||
|
|||
Και άλλη μια
|
|
|||
|
|||
Σε ευχαριστούμε Κωστή!
|
|
|||
|
|||
Παρακαλώ ...τίποτις
|
|
|||
|
|||
Ανταλαγή με το δικό μου γίνετε??Αντε ίσως να μου δώσουν και κανένα δωράκι επιπλέον....
|
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|