|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: πλυντηριο
Απόσπασμα:
Τηλ,,210 7515888. Κουνιστο( 6932 177804) πες του από τον θεολόγο με το 1150 το τούμπανο ( έτσι την λέει) |
|
|||
|
|||
Τούμπανο? Άκου τούμπανο....Απ΄το πάχος της θα είναι,ουαχαχαχα
Last edited by omorfantras; 04-06-2012 at 12:38. |
|
|||
|
|||
OK Ευχαριστω...!!!
|
|
|||
|
|||
εγω την παω εδω Spawash - Πλυντήριο Αυτοκινήτων & Μοτό Πλύσιμο με Ατμό, Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου Γαλάτσι Αθήνα και ειμα πολυ ευχαριστημενος....
|
|
|||
|
|||
προταση θεολογου 100% ο ψηφος μου!!!
πολυ καλος!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πού είναι στα ΄Ανω Πετράλωνα? Κοντά στη λέσχη τους? Και δεν πάμε κανένα απόγευμα για καμιά μπύρα και κανένα πλύσιμο? Απόσπασμα:
Αρχίσανε τα όργανα... Πάντως εγώ ανεξάρτητα από το κάγκουρες, που μάλλον δεν ήξερε τί σημαίνει ο φίλος που το πέταξε, θεωρώ τα €15 - 20 πολλά. Την στιγμή που πλένω μεγάλο τζιπ με €8 και το μηχανάκι με €5. Με 'φάρμακα' κλπ καλούδια, που γυαλίζουν το μεν σαν Grand Cherokee και το άλλο σαν Harley μετά. |
|
|||
|
|||
Μια στο τόσο ckk κάποιοι μπορεί να δώσουν 15 για να την βλέπουν γυαλισμενη, άλλοι παίζουν 15 ευρώ στο στοίχημα κάιαν κάτσει..άλλοι για χορό σε στριπτιταδικο....
Το παιδί ρώτησε κάτι συγκεκριμένο... Ας προσπαθήσουμε να είμαστε συγκεκριμένοι και πες που το πλένεις με 5 ευρώ να συγκρίνουμε πλυσίματα μότο. |
|
|||
|
|||
Εγω θα συμφωνησω οτι σαν το πλυσιμο στο χερι μονοι μας δεν εχει!!!
Μαθαινεις και τις καμπυλες πιο λεπτομερως..... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Άγιος Στέφανος Αττικής, πλυντήριο bubbles κάτι, όπως επιστρέφουμε από Motion Style, δεξιά επάνω στην στροφή, εκεί όπου αρχίζει η Χελμού. Με φάρμακα, που κάνουν τις ζάντες καθρέπτη, να βλέπεσαι να χτενίζεσαι. 500 μέτρα πιό κάτω προς Εκάλη, άλλο στα δεξιά του δρόμου. Ίδια τιμή. Χωρίς φάρμακα. Πιό ξεπέτα. Santa Barbara - Αγία Βαρβάρα, επισκεπτόμενος τον φίλο μου Γιωργάρα, €4, δεξιά στην Ιερά Οδό λίγο πριν την διασταύρωση προς Παλατάκι. |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
|