|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αν είναι δυνατόν......
Απόσπασμα:
Το γαλλικό τι το ήθελες; Δεν κατάλαβα τίποτα ... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Με μια διαφορά. Ότι η L’Humanité μιλάει καθαρά για μεθόδους που θυμίζουν τις σκοτεινές περιόδους, που έβγαινε η Ελλάδα από την Χούντα των συνταγματαρχών. Μιά χαρά. Περήφανος που είμαι Έλλην. |
|
|||
|
|||
Κάπως έτσι ξεκίνησε και το Πολυτεχνείο !!!!
Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μακάρι να έχουμε την ίδια κατάληξη. Και σε επίπεδο αλλαγών στην κυβέρνηση της χώρας αλλά και στο τέλος του μονοπατιού των αλητών, που μας έφεραν ως εδώ. Τον Κορυδαλλό. Και να δεις εκεί μέσα, πόσο ωραία θα περάσουν και πόσο θα ‘γλεντήσουν΄ οι Παπακωνσταντίνοι, οι Βενιζέλοι, οι Παπανδρέου και όλα τα υπόλοιπα ρεμάλια της τρέχουσας αλλά και όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, που μας έφεραν σε αυτήν την κατάσταση. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Είναι δεόντως λυπηρό...
Wall Street - La Reppublica - Businessinsider - Reuters... Τα ίδια περί της Ελληνικής Δικαιοσύνης - Κράτους - πολιτικών κλπ. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Οποίος δεν ήταν φυλακή, σε αυτη την υπόθεση.....ειναι στο χωμα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πάνο όλοι αυτοί πιστεύανε τόσα χρόνια ότι είναι υπεράνω Νόμου, πολιτών και δεν τους ενδιέφερε η γνώμη μας, έτσι κι αλλιώς. Τώρα ξεκίνησαν κάποιοι πολιτικοί και επιχειρηματίες και είναι φυλακή. Τσοχα - Ψωμιάδηδες κλπ. άλλοι. Έγιναν προσπάθειες και για περισσότερους, αλλά δεν... Πετζετάκης - Ανδρουλιδάκης. Πίστευε ποτέ ο Ιωαννίδης και οι συν αυτώ ότι θα καταλήξουν στον Κορυδαλλό? Πριν από αυτούς, πίστευαν ποτέ στην τέως βασιλική οικογένεια, οτι θα εξορισθούν από την Ελλάδα και για να επιστρέψουν σε αυτήν θα πρέπει να μην αναφέρεται το όνομά τους? Έχω ισχυρή την πίστη ότι είναι θέμα χρόνου και θα προχωρήσει η κατάσταση. Θα καθαρίσουν οι κόπροι του Αυγείου. Ίσως εκπορεύεται και από την ισχυρή μου θέληση για κάτι τέτοιο. |
|
|||
|
|||
Τώρα τελευταία είναι κι αυτή μία άποψη.
|
|
|||
|
|||