|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΟΤΟ
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μπαγκάζια; Παρέα; . . . Λάστιχα; . . . Εγωωώ; Ειρήνη, άναψες φωτιές. Αν έχεις, βάλε και μία φωτογραφία από το εσωτερικό, να δροσιστούμε λίγο Last edited by nikos-x; 08-03-2011 at 18:35. |
|
|||
|
|||
Χαίρομαι που έδωσα έναυσμα για ταξιδιωτικά όνειρα !
θα γραψω κι για άλλους αγαπημένους προορισμούς, μόλις καταφέρω να ψηφιοποιήσω το τεραστιο φωτογραφικό υλικό που διαθέτω.. |
|
|||
|
|||
Εσυ ξεκινα απο τωρα να ετοιμαζεσαι γιατι ξερεις τι σε περιμενει απο την πρωτη φορα....ποσο να σκουπισει ο Θανασης?
|
|
|||
|
|||
Σιγα σιγα Ειρηνη,μη μας παλαβωσεις και ειναι και δυσκολες εποχες.Μας τσιγκλισες σε κατι που κουβεντιαζουμε απο την στιγμη που γυρισαμε απο την Τουρκια και ολο και πεφτει στο τραπεζι....μαλλον ερχεται η ωρα του.
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Πρέπει να είναι φαντασμαγορική η βόλτα με το αερόστατο πάνω από αυτό το τοπίο, μας ταξίδεψες Ειρηνούλα :-) Καλημέρα
|
|
|||
|
|||
Παιδιά μπράβο σας! Να πάτε!! Αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι λόγω του ότι το έχω φρέσκο το ταξίδι ακόμα, μη ντραπείτε να μου το πείτε. Αν και απ' ότι βλέπω η ομάδα είναι έμπειρη. Παρ' όλα αυτά αν μπορώ να βοηθήσω κάπου, θα το κάνω με χαρά!!
|
|
|||
|
|||
Θα σε στριμωξουμε στην Καλαμπάκα....
|
|
|||
|
|||
Ευχαρίστως!! At your service...!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
KANE TO TEST...ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΡΥΦΟΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ | Sakis | Χιούμορ | 43 | 07-03-2011 22:54 |
Τώρα και η Ελληνική σημαία ΧΩΡΙΣ Σταυρό | staren | Μου τη δίνει που ..... | 67 | 16-11-2010 18:25 |
AΠΟΛΑΥΣΤΕ !!!!! ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ!!! | HERC | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 8 | 22-10-2010 01:20 |
ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ...!!! | HERC | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 5 | 18-09-2010 21:08 |
ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ...!!! | HERC | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 3 | 02-08-2010 16:06 |