|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Σέρβις !!!!!!!!!
Με τσι γιές σου Άρη και αν είναι καλά τα χλμ μη το σκέφτεσαι αλλά να σου πω ότι έδωσες πολύ λίγα σε σχέση με άλλα μαγαζιά που σκίζουν (πλυμένους και άπλυτους).
Εγώ έδωσα προχθές 120 ευρά και άλλλαξα όλα τα τακάκια, λάδια και βαλβολίνες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ο τύπος είναι καταπληκτικός και ήταν συνεχια με ένα πανάκι στο χέρι να καθαρίζει τις δακτυλιές πολύ το ευχριστήθηκα μιλάμε! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Όταν λες όλα τα τακάκια ενοείς εμπρός και πίσω !!
|
|
|||
|
|||
Και τα τρία ζευγάρια εννοώ έτσι έκανα και εγώ όταν μου το είπε τελείωσα το καφεδάκι μου και έφυγα σε έκσταση!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Φίλε σου έβαλε τα μαμά;
|
|
|||
|
|||
Άρη δεν υπάρχει μαμά, στα αναλώσιμα ακολουθούν την πολιτική της αντιπροσωπίας ανάλογα με το τμήμα προμηθειών και τους Γερμανούς φυσικά και όλοι βάζουν τα ίδια όπως στα λάδια στα λάστιχα κλπ! Εγά έβαλα μια μάρκα γερμανικά αν δεν κάνω λάθος (θα θυμηθώ και την μάρκα μόλις πάρω τα χάπια μου) που μου πρότεινε το παλικάρι και είναι μια χαρά χωρίς πρόβλημα κανένα! Αν θέλεις το τηλέφωνο του στο δίνω ανεπιφύλακτα!
|
|
|||
|
|||
Τα θυμήθηκα daytona!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Άντε ΑΡΗ και στο επόμενο μεγάλο σερβις με το καλό !!!!
|
|
|||
|
|||
Με το καλό να τα γράψουμε παρέα !! |
|
|||
|
|||
Να ρωτήσω και εγώ, αν κανείς έχει κάνει το service στον Γέρακα, των 10000χλμ. τι πλήρωσε ??????????????????????????
|
|
|