|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Νιώθω τριγμό στο πλάγιασμα...
Περιμενω νεα σου γιατι εχω και εγω το ιδιο θεμα.και εμενα λαστιχα με 16000 χιλ και εχουν τετραγωνισει. τυχαιο; metzeler exp. εχεις και βουητο στην ευθεια σε καποια.χιλιομετρα;
|
|
|||
|
|||
Για να δούμε γιατί έχω και εγώ βουητό μεταξύ 60 με 90 και έχω καταλήξει στα λάστιχα.
Έχω τα Michelin anakee. Στον Βαγιανέλη με το μάτι χωρίς να την ακουμπήσουν μου είπαν ρουλεμάν και στον Παναγιωτόπουλο που την οδήγησε ο ίδιος μου είπε ότι η μηχανή δεν έχει τίποτε. |
|
|||
|
|||
πεταμε αυτα τα λαστιχα και βαζουμε αλλα
ασφαλτινα Last edited by phoenix; 03-09-2013 at 12:45. |
|
|||
|
|||
Κι εγώ στο 1150 που είχα χάσει πίεση στο πίσω ελαστικό (EXP) παρατήρησα ακριβώς το ίδιο φαινόμενο σε στροφές. Στην ευθεία με σωστή πίεση έχω κραδασμό στα 39-40 χλμ ο οποίος είχε εξαφανιστεί όσο είχε πέσει η πίεση και εμφανιζόταν γύρω στα 70. Τώρα όλα καλά, στα 40 πάλι
|
|
|||
|
|||
Πάντως η επισκευή σε εξουσιδοτημενο στον Αγιο Στέφανο Αττικής μου κόστισε 230 ευρώ τα δύο ρουλεμαν που κρατάνε τον τροχό!
με τις εκπτώσεις κλπ Αντε και 20 ευρω η βαλβολίνη που δεν πληρωσα(ειχα δικη μου τα 200μλιτρα που χρειαζεται...) Το 400ευρώ απο που βγαίνει? Εκτός αν σου αλλάξει και τα 4 ρουλεμάν..πράγμα που αν δεν ελεγχθει ότι χρειάζεται ειναι τσαμπα λεφτά... Ουσιαστηκα μόνο το μεγάλο χρειαζεται που κραταει τον τροχό και αλλάζουν και το απέναντι για σιγουριά και για τζίρο... ας μην ειναι χαλασμενο... Τα δυο εγκάρσια είναι 2ματς(αγγλιστί) να τα αλλάξεις αν δεν τα ελέγξεις... ο νοών νοήτω! Last edited by siraxanz; 03-09-2013 at 16:26. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Παντως με τα χερια σου αν πιεσεις δεξια αριστερα την πισω ροδα βλεπεις αν θελεις ρουλεμαν
|
|
|||
|
|||
|
|
|