|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: BMW ??????????????????
ΟΤΙ και να επιλέξεις,
είναι καλό κ αξιόπιστο ... Το καθένα με τις "χάρες" του (ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ) Το θέμα τιμής, θα επηρεάσει την απόφασή σου ;;;; Έτσι κι αλλιώς, "με το καλό" .... .
|
|||
|
|||
ομως,οτι πληρωνεις παιρνεις!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
μια χαρα είναι το μηχανάκι.Και οτι θέλω του κάνω.Δεν λεει όχι ποτέ. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
έχεις δίκιο φίλε.το σκέφτομαι. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
και το ονομα το έκανα gsrob ενώ σκεφτόμουνα και το vararob |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ευχαριστώ για τις ευχές |
|
|||
|
|||
μήπως μπορει να μου αλλάξει κάποιος τον τίτλο γιατί εγώ δεν ξέρω τι να κάνω;;;;;
ΒMW h VARADERO ??????? |
|
|||
|
|||
είναι αλήθεια. Ξέρει κανείς που παίζουν τώρα με τη μείωση οι τιμές;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;στο gs 1200 και στα vara ??????????? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Βεβαια με λιγο κοπο μπορεις να τη βρεις ειτε με 500 ευρω αξεσουαρ στις παραπανω τιμες, ειτε 500 ευρω φθηνοτερα. Επισης καποια καταστηματα κανουν "αποσυρση" καποιας δικης τους μοτοσυκλετας και ετσι εξοικονομεις ακομα 500 ευρω (σε 5 ετη) απο τα τελη κυκλοφοριας. Τελος, υπαρχουν ακομη απουλητα ΜΚ2 (μοντελα που βγηκαν στη παραγωγη πριν το 2007) που πωλουνται αρκετα κατω των 10000! Σου προτεινω παντως ΑΝΕΠΙΦΥΛΛΑΚΤΑ οτι μοτο και να αγορασεις, να μην τσιγκουνευτεις χρηματα για το ABS. Και εγω ημουν απο αυτους που πιστευαν οτι ειναι περιττο και οτι μετα απο χρονια πειρας το χερι μαθαινει να λειτουργει οπως το ABS, αλλα τωρα που το εχω, δηλωνω οτι δεν υπαρχει περιπτωση να αγορασω μοτοσυκλετα χωρις ABS!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
10820+1000=11820 E, και τα έχει όλα;;;;;; |
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, e-rockit, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gs800, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Κατοχος Varadero!! | Gemat | Καλώς ήλθατε | 31 | 21-07-2009 12:06 |
Honda Varadero 2009 | Black_Shadow | Νέα μοντέλα BMW | 49 | 06-05-2009 14:01 |
Αναγνώριση Χρονολογίας Varadero | Vakalos | Άλλες εταιρίες | 3 | 03-01-2009 18:30 |