|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αγορά αντλίας βενζίνης για spare
Απόσπασμα:
Έχουμε κανένα νέο απο τα υπόλοιπα παιδιά? |
|
|||
|
|||
Είδες το λινκ που ανεβασα ?
|
|
|||
|
|||
Το είδα αλλά είναι Θεσσαλονίκη!
Έχεις άκρη? Τηλέφωνο κλπ? Μήπως έχει υποκατάστημα αθήνα? Για VDO με βλέπω. Τις Bosch που τις βρίσκουμε? Last edited by ADV; 16-07-2013 at 23:19. |
|
|||
|
|||
Λοιπόν
Εχουμε και λέμε, βάσει του κωδικού που βρήκα στο άλλο θρεντ (10259500wf) είναι μια αντλία για το γκρουπ vag. Ο κωδικός οεμ είναι 8Α0906091Α. Σε Bosch παίζουν αρκετοί κωδικοί, σας δίνω δυο( 0580453070, 0580314068). Η τιμή σε Bosch τσουζει, 118 και μιλάω για τιμή χονδρική όσο αγοράζει ένα συνεργείο δηλαδή. Υπάρχει βέβαια και πιο φθηνή λύση, meat & Doria ιταλικής προέλευσης στα 39 ευρώπουλα. Αν κάποιος χρειάζεται κάποια άλλη πληροφορία ας μου πει. |
|
|||
|
|||
Meat & Doria κωδικός;
|
|
|||
|
|||
Συν, το πως το βρίσκουμε σε κανένα eBay, αν ζούμε εκτός Ελλάδας?
|
|
|||
|
|||
Αύριο θα σας πω και κωδικό για την ιταλική, τωρα δεν μπορω να το δω.
Στο εξωτερικό νομίζω ότι το καλύτερο είναι να το αναζητήσεις απο τον οεμ αριθμό και έτσι θα βρεις τις αντίστοιχες σε αφτερ μάρκετ εταιρίες. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ο κωδικός σε meat & Doria είναι 76417
|
|
|||
|
|||
εχω και εγω θεμα με την τρομπα, επειτα απο μια μικρη ερευνα στο internet βρηκα ενα ωραιο αρθρο στο adventurerider, με εναν τυπο που εχει βαλει μια bosch 69222 κατασκευη βραζιλιας, στο 1150 του, χωρις κανενα προβλημα εδω και ενα χρονο, 45 δολαρια συν 35 η αποστολη απο αμερικη, την παρηγγειλα....και θα δουμε
φωτο η τρομπα, και μαζι με την μαμα |
|
|