|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Νώντας ...η κακιά στιγμή!
ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΚΟΡΔΕΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ ΜΟΥ VESPOULA ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΝΟΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΑΛΟΝΙΚΟΥΛΑ ΜΟΥ ΑΥΡΙΟ.......
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ..........ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ......... Last edited by geopoumid; 24-08-2011 at 22:13. |
|
|||
|
|||
Το γεγονός δεν αλλάζει
και τίποτα δεν επανέρχεται στην προτεραία κατάσταση ... Ωστόσο η σαφής περιγραφή του Βασίλη, μας απαλύνει λίγο τον πόνο, καταγράφοντας νοερά τις συνθήκες του τραγικού ατυχήματος. Με τη σκέψη μας, προσπαθούμε να αναπαραστήσουμε τις τελευταίες στιγμές του αδικοχαμένου φίλου ... Να "μπούμε" στη θέση του, να αναλογισθούμε τα δικά μας λάθη, τις οδηγικές μας υπερβολές ... Σε ευχαριστούμε Βασίλη ... . |
|
|||
|
|||
Μετα απο τοσα χιλιομετρα και τετοια εμπειρια πανω στην μοτο εφυγε ετσι αδικα,κριμα το παλικαρι.
Οποτε τα ματια 14 και οχι ταρζανιες... |
|
|||
|
|||
Βασίλη,σε ευχαριστούμε που μπήκες σε αυτήν την διαδικασία...
γνωρίζω πως οι στιγμές είναι δύσκολες. Δεν έχω κάτι να πω...είμαι συγκλονισμένος... |
|
|||
|
|||
κρίμα και πάλι κρίμα...πόσο μάλλον όταν δεν προκάλεσε και την τύχη του το παλικαρι...
και πάλι τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του...κουράγιο…!!! |
|
|||
|
|||
πράγματι η κακιά στιγμή.....
|
|
|||
|
|||
... κουραγιο στους δικους του!... ειναι εντελως τραγικο να χανεις μπροστα στα ματια σου ετσι , αυτον που αγαπας!...δεν μπορω να μπω ουτε κλασμα στη θεση αυτης της κοπελας!
...δεν βρισκω λογια !..εχω στραβωσει το στομα απ τη πικρα και παρακαλω το Θεο που πιστευω να δωσει κουραγιο στους δικους του! |
|
|||
|
|||
Κρίμα και άδικο γμτ
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν ξέρω πως να το ερμηνεύσω αλλά μάλλον η κακιά στιγμή, η μοίρα, το λάδι στο καντιλάκι του που λένε.. Τα λόγια όμως και οι εικασίες δεν έχουν πλέον καμμία σημασία... Καλό Παράδεισο να έχει και ας μας προστατέυει από εκεί ψηλά!!! Τα συλλυπητήρια μου στην σύζυγο του, στην οικογένεια του και σε όλους όσους τον ήξεραν και τον αγαπούν!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
όλοι καβαλάμε δίτροχα και το άγχος μεγαλώνει από τέτοια γεγονότα... ας γίνει ο θάνατος του συνάδελφου Νώντα ζωή για μας τους υπόλοιπους, ας διδαχτούμε, μαγκιές ο δρόμος δεν σηκώνει....και τιμωρεί, μια φορά ίσως, αλλά μπορεί να είναι η τελευταία για τον καθένα από εμάς τους μοτοσικλετιστές.... Last edited by siraxanz; 25-08-2011 at 00:00. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τριγμος στον αξονα | John1150 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 5 | 23-06-2011 19:59 |
τακάκια σφύριγμα | arisp | Τεχνικά θέματα διάφορα | 18 | 05-03-2010 18:39 |
Εξελιγμένο ρομπότ για τον εντοπισμό επιζώντων μετά από καταστροφές | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 5 | 05-11-2009 21:44 |
Ανέκδοτο της στιγμής | Gazi | Ανέκδοτα | 8 | 21-07-2009 21:00 |