|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΡΙΝΙΣΜΑΤΑ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ
Φυσιολογικό είναι.... Καινούργιο είναι το μηχάνημα άστρωτο ακόμα........
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Να ρωτήσω και κάτι άλλο... μπορώ να βρω μαγνητική τάπα διαφορικού για GS 1200 του 2005;
|
|
|||
|
|||
Ε μα εχω αδικο αρχηγε;
Κοψε την πατατα ετσι, οχι αλλιως... Ριξε την στο τηγανη λοξα, οχι καθετα... Ασε την απο τοση αποσταση, οχι παραπανω ουτε παρακατω... Αλλα ΔΕΝ μας ειπαν ποσο λαδι να βαζουμε για να τις τηγανισουμε, και καψαμε στο συνολο πολλα διαφορικα, ουπς πατατες ηθελα να πω !!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Προσπαθω να βρω που στα αναθεμα εχει αποθηκευτει μεσα στο κομπιουτερ μου ενα site με διαφορα ανταλλακτικα και αξεσουαρ για τις GS που ειχε μαγνητικες ταπες και για το διαφορικο και για το κιβωτιο ταχυτητων και για τον κινητηρα, εγω τα αποθηκευω, τωρα που πανε......................... Εργαλεια στα χερια ανθρωπων που ξερουν, σπαζοκεφαλιες και πρηξαρχ.....κα σε ανθρωπους σαν και εμενα !!!!!! ΕΓΩ και οι ΙΝΔΟΙ προγραμματιστες ειμαστε σε αυτον τον κοσμο, μετα το χαος... !!! |
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gs800, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, διαφορικό, moto, moto bmw, motobmw |
|
|