|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: IRON BUTT RALLY-11 DAYS/11000 MILES
Κοριτσόπουλα !!!!!.........
πάρτε μέρος σε κανα..36ωρο πρώτα ... και μετά μιλάμε........ έχουμε αγώνα ..... και είναι καλύτερος !!!!!! οχι ευθεία καί τραλαλά !!!! στο ορεινό στροφιλίκι να σάς δω , και με βροχή και νύχτα.... Ασε που θα ψάχνεις την διαδρομή χαμένος νυχτιάτικα στήν ορεινή Ναυπακτία και να βρέχει και από πάνω !!!!! Γιά φέρτε τα παληκάρια απο δώ να δούμε τι ψάρια πιάνουν....... Ευθεία και με το στερεοφωνικό δεν ειναι αγώνας..... Γιά μπάνιο στην παραλιακή πάνε...... Ασε τώρα...... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Last edited by AKIS_21; 21-07-2013 at 20:26. |
|
|||
|
|||
η αλήθεια είναι ότι τα BMW ειδικά τα GS δεν ήταν καθόλου λίγα φέτος, επίσης οι διαδρομές αυτές για τα gs είναι βούτυρο στο ψωμί.
Λίγο αργά αλλά ποοοολυ πιο ξεκούραστα από άλλα μηχανάκια..... συμπεριλαμβανομένου και των ιταλικών |
|
|||
|
|||
Τό θέμα δέν ειναι τα GS........
Τό θέμα ειναι οτι αυτός ειναι αλλου είδους αγώνας για αυτούς πού νομίζουν οτι το να κάνεις πολλά χιλιόμετρα στήν ευθεία ειναι κάτι..... Εντάξει........ Καθισμένος στήν πολυθρόνα... με το πορτατίφ δίπλα..... στο μαστόδοντο καβάλα.... στήν ευθεία..... Πάω παντού... Εντάξει... ειμαι περήφανος !!! πήρα μέρος σε αγώνα..... φσίτ !!!!! πόινκ !!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Φίλε μου σου μιλάω απο πείρας αν μπει μπροστα ο πασχαλης θα πάθεις πλάκα μπορεί τριανταεξαωρο να μην κάνει το φόρουμ αλλα κάνει αλλα που απαιτούν και αυτα δεξιοτεχνία αρκετή
Ελπίζω να έρθεις στα άσφαλτινα βουνά |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
καί γιά πολλά παιδιά πού εχω συναντήσει , δέν ειχα ποτέ αμφιβολίες γιά την δεξιοτεχνία τους ........ ....καί ευχαριστώ γιά την πρόσκληση.... Εχει ενδιαφέρων !!!!!! αλήθεια πότε με το καλό ????? |
|
|||
|
|||
το 36ωρο ειναι θεσμος που οργανωνουν οι γκουτζαιοι αλλα δεν ειναι αποκλειστικα για guzzi
Υπαρχουν ατομα που το καναν με κλιπονατα, ατομα που συμμετηχαν με 125αρια, αλλοι πηραν μερος με μπομπο 50αρι. Το να κανω 5.000 χλμ ευθεια σε 4 μερες δεν μου λεει τιποτα. Αλλα το να κανω 1800 σε ενα ΣΚ, με μ.ο. 70 ειναι μεγαλο κατορθωμα. Α για το φιλο που λεει αν εχει πατησει ιταλος περα απο βαλκανια δεν το σχολιαζω, δεν τις μετραμε ρε παιδες, αλλα ναι τελειως ενημερωτικα εχει πατησει! Εντελως ενημερωτικα εχω ιαπωνικο και οχι ιταλικο |
|
|||
|
|||
Εντελώς ενημερωτικά και ο μητσακης έκανε με παπι τα πάντα αλλα τις τρελές του τις έκανε με BMW και θέλοντας και μη πλέον η BMW ειναι συνώνυμη με τα ταξίδια και αυτο δε βγαίνει απο τους μηχανοβιους ουτε με εγχείρηση ...............οσο για το πόσο αντέχει ο καθένας πόσος μετράει,το θέμα ειναι οτι εδω αναφέρουμε ένα συγκεκριμένο αγώνα με συγκεκριμένους κανόνες και ο ζαμπιδις στη μαγειρική δε ξέρω τι κάνει......φιλία
|
|
|||
|
|||
Σωστός !!!
Κανένας αγώνας δεν ειναι υποδεεστερος κάποιου άλλου. Είμαι σίγουρος πως και αυτός ο αγώνας αν και ευθεία , έχει τις δυσκολίες του. Το 36ωρο τις δικές του και πάει λέγοντας. Επίσης κανένας ανάβατης δεν ειναι υποδεεστερος κάποιου αλλού. Ολοι παλεύουν με τα όρια τους προσπαθώντας να γίνουν καλύτεροι. Είδα στο 36 ωρο τύπο με δερμάτινα και ένα άσπρο σκουτερ που έκανε την διαδρομή και τον θαυμασα. Είδα και εμάς με τα GS να περνάμε λάσπες και ποτάμακια στην Πάρνηθα και δίπλα μας να περνάει χαλαρός ένας αγρότης με βέσπα κουβαλώντας χόρτα !!!! Κάθε εμπειρία για καλό , τόσες μηχανές στον συγκεκριμενο αγώνα άραγε πως τα φέρνουν βόλτα ; Μέχρι να γεμίσει βενζίνη ο τελευταίος ο πρώτος θα έχει κοιμηθεί κανά τρίωρο !!!! Ο τερματισμός θα πρέπει να διαρκεί μέρες μετά απο τόσα χιλιόμετρα και τόσες μηχανές !!!! Sent from my iPhone using Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
βασικα σκεφτομουν ολα αυτα που γραψαμε εδω( εμπλεξα με γραφειοκρατικα το πρωι και περιεμενα κανα 2ωρο ) !
αν ειχαμε ολοι λεφτα για βενζινη( ΠΟΛΥ βενζινη) και καμποσο χρονο, θα καθομασταν να διαφωνουσαμε σε φορουμ ή θα καναμε πρακτικα πειραματα; |
|
|