|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Υποθέση: κουκούλα για GS 1200
Είναι η τρίτη κουκούλα της bmw που χρησιμοποιώ. Ξεκίνησα με τη μπλε και τώρα με τις μαύρες. (η παλιά μάλλον πιο ποιοτική).
Πόρισμα: Αντοχή τριών ετών οι δύο πρώτες, η τρίτη διανύει ακόμα τον πρώτο χρόνο της. (Εννοείται ότι η μηχανή είναι εκτεθειμένη έξω χειμώνα -καλοκαίρι και μέρα - νύχτα). Εξαιρετική εφαρμογή στο ιδιαίτερο σουλούπι της μηχανής, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της, απολύτως αδιάβροχη, επίσης δένει με κορδόνι από κάτω για τις ανεμοδαρμένες συνθήκες. Η προστασία εξαιρετική, αυτό που την γονατίζει είναι αποκλειστικά ο αμείλικτος αττικός ήλιος, ξεβάφει ολοσχερώς και τελικά το υλικό ξεραίνεται και "καίγεται". Ομολογουμένως οι προδιαγραφές των γερμανών δεν είναι οι ενδεδειγμένες για ξερό μεσογειακό κλίμα, ωστόσο και οι λοιπές φτηνότερες δεν έχουν καλύτερη μοίρα. Τουναντίον. Προσωπικά, εκτιμώ ότι μοναδικό της μειονέκτημα είναι η τσιμπημένη τιμή (περίπου 70-80 ευρώ). Ελπίζω να βοήθησα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Xάρη εγώ θα πρότεινα γαλάκτωμα σιλικόνης και όχι spray, για να αποφύγουν τα πλαστικά την ταλαιπωρία απ΄τα προωθητικά αέρια. Επίσης για τα μέταλλα καλές κριτικές πέρνει το ACF-50, αλλά δεν έχω προσωπική άποψη. |
|
|||
|
|||
Εγω επιμένω..καλή ποιότητα σε καλή τιμή
|
|
|||
|
|||
Συγνώμη παιδιά για το offtopic αλλά...
στη δική μου μηχανή που παρκάρεται στην σκεπασμένη πυλωτή, δεν έχει αντέξει καμία κουκούλα πάνω από 5 μηνο. Οχι λόγω αέρα ή ήλιου ή βροχής αλλά λόγω γατών... Τρυπώνουν οι άτιμες από κάτω και κάθονται στην σέλα που την κάνουν... Ασε που όταν "μαρκάρουν" την ρόδα ή την κουκούλα ως την περιοχή τους δεν ξεπλένεται με τίποτα και συνεχίζει να μυρίζει. Αντιλαμβάνομαι ότι το πρόβλημα σε πολλούς θα φανεί χαζό αλλά όσοι το έχουν αντιμετωπίσει θα με καταλάβουν. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Με ναφθαλίνη (ούλτρεξ) λούστηκες;;;; Έχω στερεώσει με δεματικά κάτω από το κάγκελο του μοτέρ μία θηκούλα με 3 μπίλιες ναφθαλίνης (υπάρχουν στο εμπόριο). Τέρμα τα γατάκια |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
θα τα βρεις σε PETSHOP..... |
|
|||
|
|||
Δεν κάνουν τπτ τα σπρέι.Αυτό με τη ναφθαλίνη ακούγετε καλό.
|
|
|||
|
|||
Ένα ακόμη γιατροσόφι για τα τετράποδα (μου το πρότειναν στο πλυντήριο μοτο) είναι το ξύδι.
Μπορείτε να έχετε πάντα ένα σφυγγαράκι μουσκεμένο κοντά ή κάτω από τη μηχανή. Εγώ επειδή παρκάρω έξω δεν μπορώ να το βάλω διότι στεγνώνει πολύ γρήγορα και βαριέμαι κάθε μέρα να κατεβαίνω με τη μπουκάλα του LIDL (70 cents το λίτρο). Επίσης στο θέμα κουκούλα ... μη λησμονείτε να την πλένετε. Ava για τα πιάτα και μετά λίγο σπρέι σιλικόνης σε ραφές και σημεία που ζορίζεται (τσιτώνει) το ύφασμα π.χ. καθρέφτες, σχάρα βαλίτσας. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
γιατι σφιγγει σε δυο επιπεδα κατω αλλα και πανω απο το υψος του μοτερ |
|
|||
|
|||