|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Χτύπησαν 4 αστυνομικούς με καλάσνικοφ
Μου κανει μεγαλη εντυπωση ο τροπος, ο τοσο συμπονετικος, που εκφραζεστε για τα ιδια παληκαρια που πριν μια εβδομαδα ενας απο αυτους κοντεψε ''να σπασει την μεση'' ενος αναρχοαυτονομου αλητη!!
Ενος αναρχοαυτονομου που καλλιστα μπορει να ειναι ενας απο τους αποψινους δολοφονους αυτων των παληκαριων!! Που ξερετε, μπορει ενας απο τους νεκρους να ειναι ΑΥΤΟΣ ο αστυνομικος!!!! Διακρινω υποκρισια ¨η μου φαινεται????? Σημειωστε παρακαλω οτι οι νεκροι αστυνομικοι ειναι ΔΥΟ! Σημειωστε ακομη οτι μονον ανεκπαιδευτοι δεν ειναι αυτη η ομαδα!!!!!! Αλλα οταν δεχεσαι 100 σφαιρες απο καλασνικοφ στα 20μ ακομα και ο Ραμπο δυσκολα θα γλυτωνε!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Η ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΣΕΒΑΣΜΟΣ!!!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Παιδιά, ας μη χρησιμοποιήσουμε το παρόν θέμα, για να δούμε πάλι ποιός την έχει πιο μεγάλη. Δυο συνάνθρωποί μας χάθηκαν άδικα, πάνω στο καθήκον τους. Δε νομίζω ότι κάποιος συμφορουμίτης ευχήθηκε το θάνατό τους, εκφράζοντας θέσεις και γνώμες πάνω στο επάγγελμά τους ...
Ο Θεός να τους αναπαύσει, και κουράγιο να δώσει στις οικογένειές τους. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
σωστος φιλε!!!!μη χρησιμοποιησουμε το παρων θεμα επιδη μερικοι βλεπουν εχθρους παντου!!! |
|
|||
|
|||
Αισθάνομαι μεγάλη λύπη, τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του νεκρού κι εύχομαι να τη γλυτώσει ο βαρειά τραυματίας.
Σήμερα συνομιλούσα με δυό αστυνομικούς της ΔΙΑΣ στη Φορμίωνος, φυσικά για τις μηχανές. Το "αστείο" είναι ότι όταν έφυγα τους ευχήθηκα καλό κουράγιο.... Το χτύπημα αυτό πάντως δεν είναι κοινού ποινικού. Είναι όπως τα λέει συμφορουμίτης παραπάνω, θυμίζει μαχητές πόλεων. Διάβαζα νωρίτερα, χωρίς να ξέρω αν ισχύει, ότι τις τελευταίες μέρες καταφθάνουν στο αεροδρόμιο Μακεδονία μικρές ομάδες αλλοδαπών, κυρίως Κοσσοβάροι, οι οποίοι με ιχ προωθούνται στην Αθήνα. Μάλλον πρέπει να προσέχουμε όλοι μας. Πάντως οι αστυνομικοί δεν έχουν καμιά ελπίδα σε τέτοιου είδους ενέδρες, καλά θα κάνουν, αν δεν έχουν, να εκπονήσουν επιχειρησιακά σχέδια γιατί θα έχουμε κι άλλα. Το θέμα δεν προσφέρεται για ανάλυση, αλλά ας έχουμε το νου μας... Και μία πρόταση....Τη διάβασα και τη μεταφέρω.... Ας αρχίσουμε να κάνουμε σινιάλο χαιρετισμού με τις μηχανές όταν διασταυρωνόμαστε με αστυνομικούς της ΔΙΑΣ. Μπορεί βέβαια να μας σταματήσουν, αλλά θα τους εξηγούμε... Last edited by ortho; 01-03-2011 at 23:32. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Έτσι και τα παιδιά δεν θα έπρεπε να περνάνε μέσα από spray σφαιρών. Δεν είναι εκπαιδευμένοι όχι μόνο για κάτι τέτοιο, αλλά και για πολύ πιο απλά πράγματα. Η καταδίωξη είναι κάτι πολύ σοβαρό για να την αναθέτουμε σε παπάκια. Αλλά είπαμε… πιόνια. Αν είχαν την επίγνωση του επαγγέλματός τους, ούτε απ’ έξω δεν θα πέρναγαν. |
|
|||
|
|||
Τωρα ανακοινωθηκε οτι και ο δευτερος δεν αντεξε....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ήμουν εκεί κατά της 8 με 10 για μπάλα 7*7, μέσα στα στενάκια ήταν γεμάτο αστυνόμους, περιπολίες πολλών μηχανών , πέρασα μπροστά από 2 μπλόκα, προσπέρασα την ομάδα Δ, πήγαινα από πίσω τους και δεν με σταμάτησε κανείς για έλεγχο. τι περιμένουν? να έρθουν να παραδοθούν? Last edited by gandreas; 01-03-2011 at 23:52. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Φωτογραφικη μηχανη slr olympus E 500 με 2 φακους η' ανταλλασεται με canon g11-g12 | tasosbob | Πωλήσεις γενικώς | 18 | 06-01-2011 01:32 |
Χτύπησαν τον Μπάγεβιτς οπαδοί της ΑΕΚ | frits | Διάφορα | 27 | 10-08-2010 20:09 |
TEST RIDE με R1200GS-περιστατικό με δυσάρεστα παρελκόμενα.. | hercu | Τεχνικά θέματα διάφορα | 66 | 07-01-2010 14:59 |
Αλλαγή χρώματος...ΟΧΙ με το συνηθισμένο βάψιμο άλλα με μεμβράνες... | xurxes | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 17 | 25-12-2009 13:50 |
Επίθεση σε αστυνομικούς στα Εξάρχεια | frits | Επικαιρότητα | 15 | 06-12-2009 16:09 |