|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Να επισημάνω οτι ο λόγος που το παρόν θεματάκι ανέβηκε είναι για επίσημη συνάντηση του GSforum με την Touratech και όχι για οποιαδήποτε διαφωνία, εμπορική επισήμανση ή τυχόν προβλήματα. Όποιος επιθυμεί ανοίγει καινούργιο σε ενότητα που αρμόζει. Σας περιμένουμε στην συνάντηση μας στις 15:00 στο νέο λιμάνι!
Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Οκ, κατανοητό... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Herbert Schwarz και GSforum!
Απόσπασμα:
Καλά να περάσετε και περιμένουμε φωτογραφίες (εγω ειδικά περιμένω να δω το 1200 GS με το side car) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
κι εγώ το περιμένω ... |
|
|||
|
|||
Φιλαράκι κ ομως με γνώρισε κ μάλιστα μένουμε 15χλμ μακρυα
|
|
|||
|
|||
Φωτό
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Λοιπόν αγαπητά φιλαράκια όπως έλεγα μια τέτοια γνωριμία έστω και για λίγο είναι πάντα αξιόλογη γιατι ο εν λόγο κυριος δεν είναι απλα ο ιδρυτής μια μεγάλης εταιρίας....αλλά συνάμα είναι και ένας μεγάλος ταξιδευτής. Στην σύντομη κουβέντα μας μου εξήγησε πως η υπόσχεση που είχε δώσει στον εαυτό του όταν δημιούργησε την Touratech ήταν πως ποτέ δεν θα σταματαγε να ταξιδεύει...πάντα θα έβρισκε τον χρόνο να φεύγει! Τον χάρηκα γιατι έδειχνε πως ποτέ δεν θα αθετούσε αυτήν την υπόσχεση!
..να το πάρει και να φύγει σκέφτεται ο Αλέξανδρος! Ο Herbert Schwarz και η σύζηγός του! Ο Λάμπρος παίζει με τον φακό! |
|
|||
|
|||
GSforum everywhere!!!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Απίστευτα και τα πιτσιρίκια τους....αλλά και το sidecar στο Adve!!
Πολύ όμορφο το μικρό Adve!! |
|
|