|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ζητείται πλυντήριο πιάτων για τους "Φίλους του Παιδιού"
Απόσπασμα:
Δεν κανεις λαθος ειναι απο τα καλύτερα επαγγελματικα πλυντηρια, το γραφω ξεκαθαρα... κ τι??? το θεωρεις μειονεκτημα ... καμμια πρόταση εχεις να κανεις προς οφελος της υποθεσης??? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν είναι επαγγελματικό μπορεί να θέλει 380V παροχή και όχι 240V.
|
|
|||
|
|||
και εγω 20 ευρω,πεστε μου λογαριασμο να τα βαλω,
|
|
|||
|
|||
20 ευρώ και απο 'μένα!
σ.σ. μόνο αναφέρετε κάπου τον λογαριασμό! |
|
|||
|
|||
Κι εγώ παίδες...
|
|
|||
|
|||
Να δούμε το τελικό κόστος φιλαράκια
και το συζητάμε ... |
|
|||
|
|||
Κι εγω θα πρότεινα επαγγελματικό, δεν χρειάζεται 380V, είναι εξαιρέσεις αυτά που χρειάζονται. Υπάρχουν πολλές οικονομικές λύσεις στον επαγγελματικό εξοπλισμό. Θα πρότεινα επίσης και μεταχειρισμένο επαγγελματικο για κάτι πιο αξιόπιστο και όχι τόσο ακριβό. Κάποιος επαγγελματίας του χώρου θα μπορούσε να μας διαφωτίσει ως προς το τι επωνυμία να κοιτάξουμε.
|
|
|||
|
|||
Είναι περίοδος εκπτώσεων και πολλοί έμπορεοι κάνουν και 25% έκπτωση αν έχεις παλιό για ανακύκλωση.
(αν χρειαστεί και εγώ 20Ε) |
|
|||
|
|||
Μετά από εκτεταμένη έρευνα αγοράς,
στις μεγάλες αλυσίδες του χώρου, τα Pitsos κυμαίνονται γύρω στα 400 ευρώ και τα (αδελφά) bosch - siemens στα 460 ευρώ. Περιμένω και κάποιες ακόμα προσφορές την Δευτέρα. . |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ο αδερφός μου είναι έμπορος επαγγελματικών συσκευών αν καταλήξετε σε επαγγελματικό πολύ ευχαρίστως να βοηθήσουμε περισσότερο |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΕΛΛΑΔΑ.. Μια κοινωνια στο "παρα πεντε" 'Η στο "ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ" ΗΔΗ?? | black_hawk | Μου τη δίνει που ..... | 13 | 24-11-2011 23:34 |
QR codes.. Τι ειναι και πως "παιζει" το "πραγμα"?? | black_hawk | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 11 | 26-10-2011 23:14 |
..."ανεβαίνουν" συνεχώς "πολιτικά" threads... | CPretenteriS | Μου τη δίνει που ..... | 38 | 26-05-2011 12:08 |
Η Sony θα "κλειδώνει" τα "σπασμένα" PS3 | dagpa | Consoles - Games | 6 | 17-02-2011 17:53 |
"Όταν αγοράζεις ένα BMW αγόρασε και μία βάρκα για καλό και για κακό" | vtheo | Αυτοκίνητο | 7 | 25-09-2009 15:30 |