|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Κήλη δίσκου αυχένος ...
ΦΙΛΕ ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΩΣΗ.
|
|
|||
|
|||
Ω ρε φίλε, τι περιπέτεια και η υγεία....
Σιδερένιος, περαστικά και αγύριστα, μακάρι από 'δω και πέρα να είσαι απροβλημάτιστος!!!! Με συγκίνησες που το μοιράστηκες μαζί μας! Τα καλύτερα να σου τύχουν ..... |
|
||||
|
||||
Έλα βρε Χαρούλη ... ενώ διάβαζα το νήμα, ακριβώς αυτό ήθελα να τονίσω ...
|
||||
|
||||
Φίλε Νικόλα,
θα σου πω το στερεότυπο ... Περαστικά κι αγύριστα ... Καλή ανάρρωση κ γρήγορα ...
|
|||
|
|||
Με 4 κήλες στη σπονδυλική
και 2 μήνες φέτος εκτός εργασίας (ο ένας σε πλήρη ακινησία) σε νιώθω και συμπάσχω ! Περαστικά κι αγύριστα φίλε Νίκο !!! Sent from my iPhone 5, using Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Της "κήλης" 'έγινε φέτος.
Από τις 26 Μαΐου και μόλις λίγες μέρες πριν μπόρεσα να κινούμε, να κάθομαι και να κοιμάμαι . . . πόνοι γέννας, χωρίς να υπάρχει ανακωχή, ούτε με τα πιο ισχυρά φάρμακα. Περαστικά σου και σύντομα "καβάλα". |
|
|||
|
|||
Καλή ανάρρωση...
Τα χέρια σου μουδιαζαν στην αρχή; Αν ναι ποια δάχτυλα; Έχω και εγω κάτι μουδιασματα στα δάχτυλα τον τελευταίο καιρό,κυρίως όταν έχω λυγισμενα τα χέρια για λίγα λεπτά. Λέω ότι ειναι απο την κούραση αλλα με θορυβησες αρκετα τωρα! |
|
|||
|
|||
Εύχομαι σιδερένιος φίλε μου και γρήγορα κοντα μας..
. |
|
|||
|
|||
|
|
|