|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Press direct στα 34000km
|
|
|||
|
|||
Φιλαρακι μου ΚΑΛΑ ξεμπερδεματα...
|
|
|||
|
|||
Κουραγιο φιλε ελπιζω να σου κανουν good will ,οπως εμενα αλλα τα 650 ευρο τα εδωσα,σημερα μου ειπε ενας φιλος απο το νησι οτι εχει κ αυτος το ιδιο προβλημα κ θα την πουλησει ,αφου ζει με την ανασφαλεια οτι μπορει να του το ξαναβγαλει.....κ απο οτι βλεπω συμβαινει .....
καποτε τα εγραφα(εχωνα).............. δυστυχως βγηκα αληθεινος |
|
|||
|
|||
Spam on
Παίδες..στο μηχανάκι μου ανέλαβε να αλλάξει πίσω υποπλαίσιο ένας συνφορουμίτης μας..και όταν το πήρα από αυτόν, κουδούναγε..(Τυχαίο?Δε νομίζω..και ξαφνικά?που να φανταστώ!)..μετά από επίσκεψη στο Γέρακα η διάγνωση ήταν...press direct!!!Και όταν άκουσα και την τιμήηη...και το ίσιο μεταχειρισμένο πλαίσιο και ελεγμένο στη καλύμπρα..στραβό βγήκε..ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ..Αυτό το γράφω για να σας επιστήσω την προσοχή ότι μέσα εδώ υπάρχουν και άτομα (ευτυχώς ελάχιστα που σκοπό έχουν να μας εξαπατήσουν και μόνο!Δυστυχώς!).ΠΡΟΣΟΧΗ ρε παίδες.. Το πλαίσιο 600ευρώ και είναι καμπάνα..(μου έφαγε 800 ευρώ!η παραπάνω καλή "κυριούλα" και το δικό μου απειροελάχιστα πειραγμένο που μετά από κουβέντα με έπεισε να αντικαταστήσω..είμαι..Μ..αλλά..έγινε!). Το press direct...εδώ και 5.000 χιλιόμετρα..κουδουνάει..για να δούμε.. Spam off Last edited by VDR; 01-09-2013 at 03:34. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Επίσης δεν είμαι του χώρου..μελισσοκόμος είμαι (για να έχω κάποιο συμφέρων)..και δεν έχει συνεργείο ο συγκεκριμένος για μηχανές αλλά κάτι σχετικό με μηχανοκίνητα. Δεν μπορώ να πώ επίσημα όνομα και λοιπά στοιχεία διότι δεν έχω χειροπιαστές αποδείξεις, φωτογραφίες και λοιπά..μόνο τις τραπεζικές αποδείξεις που του κατ έθετα χρήματα.. Αλίμονο αν έβγαινε ο καθένας και χωρίς αποδείξεις έλεγε ότι του κατέβει για το καθένα. Απλά με πνίγει η αδικία και κοροϊδία και το μόνο που επιθυμώ είναι να προσέχουμε περισσότερο τις "συναλλαγές" μας. Επίσης όλες οι άλλες συναλλαγές μου μέσω του forum ήταν άψογες, μη λέμε μόνο τα στραβά. Η αφορμή για την παραπάνω αναφορά είναι το press direct το οποίο όλοι το ακούν από νωρίτερα να ξεκινά να κουδουνίζει..και εμένα έγινε ξαφνικά και πολύ..σε ερωτησή μου στον "κύριο" με απέφευγε όπως ο ...το λιβάνι..για να μου πεί "το έδωσα έξω να γίνει αλλαγή πλαισίου!Δεν προλάβαινα!"Είναι σοβαρά πράγματα αυτά?Χώρίς τη δική μου έγκριση?Τέλος πάντων προσοχή ρε παίδες. Last edited by VDR; 01-09-2013 at 10:53. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
εαν δεν σε ενοχλεί ο ηχός αστο ώς εχεί...και κάνε την αλλαγή οταν θα ΠΡΕΠΕΙ να αλλάξεις δίσκους...
ομοιοπαθής, απο τα ~55.000 χλμ και σήμερα στα 73.000 χωρίς θέμα..πλην του απαίσιου εκνευριστικού θορύβου.. |
|
|||
|
|||
Την ίδια απορία έχω κι εγώ...
Απαντήστε, κάποιος... |
|
|||
|
|||
Ενας άξονας ειναι που βοηθάει στο ανέβασμα και κατέβασμα των ταχυτήτων και βρίσκεται στο σασμαν και όταν το λύσεις απο την μηχανη (σασμαν)εξεχει και λίγο
|
|
|