|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Βοηθεια ρε παιδια!
αδερφε διαλεξε αυτο που γουσταρεις περισσοτερο γιατι αν δεν το κανεις πολυ γρηγορα θα το μετανοιωσεις.......τιποτε αλλο
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν πάρεις το F650GS το πιο πιθανό είναι ότι θα γλυκοκοιτάς τα 1200GS. Το ανάποδο αποκλείεται. |
|
|||
|
|||
για τον boxer μιλαμε.οχι για ιαπωνα..γνωστος ενος φιλου μου εχει το απλο gs του 05 εχει 580.000 χλμ,την μηχανη του την εχει παει παντου εχει φτασει παντου,εχει περασει τοσα βασανιστηρια,και συνεχιζει να ταξιδευει..
|
|
|||
|
|||
οποιος βγιαζεται σκονταφτει..
|
|
|||
|
|||
αυτό που δεν τέθηκε είναι να ρωτήσουμε τι έχεις τώρα
ίσως είναι μεγάλο βήμα η 1200GS απ' ευθείας (ξέρω πολλούς εδώ που θα διαφωνήσουν) πχ. το ίδιο πιστεύω και για την κοπελιά εδώ που από... CBR125 (παπί ουσιαστικά), θέλει να πάρει το 1200GS... δηλαδή από 100-και-κάτι-ψιλά σε 220-και-βάλε κιλά... (για να μην πω την άπειρη διαφορά στα άλογα και τελικές) καλό είναι να φέρνουμε σταδιακά τον εαυτό μας κάπου - κάποιοι όπως είπα θα διαφωνήσουν (και δεν το έκαναν) |
|
|||
|
|||
Από αυτούς που σου απάντησαν, οι 10 σου ειπαν δαγκωτό το 1200 και οι 5 σου ειπαν να κανεις αυτό που λεει η καρδιά σου.
Πάντως για να μην έχεις ενδοιασμούς, για μένα BMW σημαίνει boxer και άξονας. Θα ξεφύγεις... Τελικά εσένα τι λεει η καρδια σου? |
|
|||
|
|||
Οταν λεω γρήγορα δεν εννοώ να πάρει μια απο τις δυο,αλλα αν δεν πάρει αυτη που θέλει πραγματικά θα το μετανοιωσει ΓΡΉΓΟΡΑ
Sent from Me using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Sent from Me using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Το μονο σιγουρο...!!
|
|
|||
|
|||
Φιλε μου απ τη στιγμη που οδηγουσες μοτοσυκλετα πριν, δεν εχεις προβλημα να πας απευθιας σε 1200...Οσο για τα προβληματα που λες με τους αξονες κτλ, ειναι λιγες οι περιπτωσεις απλα οποιος παθαινει κατι, το γραφει και το διαβαζουμε...Ολα τα μηχανακια παθενουν βλαβες!!! Αν το προσεχεις και το συντηρεις δε παθαινει ΤΙΠΟΤΑ!!!
!200...Θα μας θυμηθεις... |
|
|