|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Σήμερα καταφτάνει κι η δικιά μου η boxe-ρίνα...!!! Γιούπιιιιιιιιι..........
Σ' ευχαριστώ Πειρατάκο.... αντε ν'ανταμώσουμε να σε πάω βόλτα...
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Σήμερα καταφτάνει κι η δικιά μου η boxe-ρίνα...!!! Γιούπιιιιιιιιι..........
Ωχ την κατσαμε την Βαρκα....Ολο εδω πανω θα τον εχουμε τωρα...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ασε..... κακή σου τύχη... κι εσένα και των υπολοίπων καρντασίων... Κανόνισε να μη με σταματάνε πουθενά... εεε?? |
|
|||
|
|||
Κωστή καλοτάξιδη και πάντα όρθιος! Το χρωματάκι τα σπάει. Να'σαι καλά να την χαίρεσαι!
|
|
|||
|
|||
μπα μην τον φοβάσε είναι ακίνδυνος μονο καφε και iphone τίποτα άλλο ....
|
|
|||
|
|||
Εδώ "Dido"... Για τελευταία φορά όμως με αποκαλείς έτσι, γιατί θα σε χτυπήσω!!!
18:00' θα είμαι στην αντιπροσωπεία να σε τραβήξω την πρώτη σου φωτογραφία πάνω στο καινούριο σου γκομενάκι! |
|
|||
|
|||
Σ'ευχαριστώ Γιάννη μου...
|
|
|||
|
|||
Τοίχο... τοίχο....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αμα θες λεγε με Fido..... εγώ μια φορά Dido θα σε λέω.... μέχρι να δείξεις σημάδια βελτίωσης.... μετά τα όσα έχεις κάνει / πει μ' αυτούς τους σκοτεινούς τύπους που έχεις μπλέξει... |
|
|||
|
|||
Ο καιρός κατά την παράδοση...
...και ο καιρός στο Χοντρό στις μάσες..... για να βλέπω συμμετοχές.... μόνος μου θα φάω...??? |
Tags |
r1200gs |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Η δικιά μου μπουμπού... | georgepip | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 16 | 21-06-2010 14:46 |
Νάτη και η δικιά μου ..... | GEO_K | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 14 | 08-02-2010 00:08 |
Σαν Σήμερα...11 Αυγούστου | essel | Χρήσιμα | 6 | 13-08-2009 15:28 |
Σαν Σήμερα 18 Ιουλίου | Gazi | Χρήσιμα | 5 | 19-07-2009 06:08 |
Σαν Σήμερα...(21 Φεβρουαρίου) | Gazi | Κόσμος | 5 | 21-02-2009 17:34 |