|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ασφαλέστερη πλέον η Μακεδονία
Μακάρι ο καιρός να περάσει εύκολα και γρήγορα για σας και για εκείνον.Με το καλο να γυρίσει ένας καλός πολίτης.Οθωνααααααα αυτο το είχαμε βάλει στον προϋπολογισμό?
|
|
|||
|
|||
Καλή θητεία και καλός πολίτης,
Όθωνα θεώρησε δεδομένη την βοήθειά μας...αν μας χρειαστείς |
|
|||
|
|||
Καλός Πολίτης (στον γιό σου) φίλε μου. Όθωνας λέγεται και ο γιός μου.................
Last edited by napgeo; 05-04-2011 at 01:36. |
|
|||
|
|||
Με το καλό να περάσει ο καιρός και να γυρίσει,καλός πολίτης
|
|
|||
|
|||
Φιλαράκια ακούστε γιά να δείται τι γίνεται.........
Κατ' αρχήν ευχαριστώ όλους γιά τίς ευχές σας. Εδώ όμως συμβαίνει το εξής παράδοξο που μάλλον οι παλαιότεροι από εμάς δεν γνωρίζουμε. Ο κανακάρης μου λοιπόν πρίν παρουσιαστεί στην Ασσυρο μου λέει : Ακουσε να σου πω πατέρα εκαί που θα παώ είναι καλλίτερα. Δηλαδή : 1) Θα έχω δικό μου δωμάτιο 2) Θα έχω δικιά μου τουαλέτα 3) Θα ξυπνάω 8,30 πμ για πρωινο 4) Δεν κάνω αγγαρίες 5) Δεν φυλάω σκοπιά κτλ Εγώ λοιπόν σαν παλιός αρχίζω να γελάω συμβαίνουν αυτά ? (μάλλον σε δουλεύουν παιδάκι μου) Την Κυριακή 3/4/11 λοιπόν με κλάματα από την μαμά το παιδί φεύγει γιά Θεσαλονίκη για να παρουσιαστεί την Δευτέρα το πρωί. Αποτέλεσμα : Τηλέφωνο Δευτέρα πρωί : ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ Μετά από μία ώρα : ΜΑΝΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΤΩ ΜΕ 10ΗΜΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΉΣ ΗΡΘΕ ΠΑΛΙ ΛΟΙΠΟΝ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΕΚΕΝΛΗ ΤΑ ΕΧΕΤΑΙ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ?? |
|
|||
|
|||
Εμένα με παίρνουν;
Καλή θητεία στο παλληκάρι σου Όθωνα!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Όχι, απλά "πιάσαν τόπο" οι ευχές μας |
|
|||
|
|||
Τι καλός πολίτης;
Καλύτερα φαντάρος, παρά πολίτης... την σήμερον ημέρα! Ότι και να 'ναι, καλά να περάσει! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Είναι η Μακεδονία Ελληνική; | ckalfas | Ελλάδα | 12 | 16-02-2011 16:20 |
: CSI και Μακεδονία...!!! | MARK | Ελλάδα | 2 | 21-01-2010 17:49 |
Eίναι η Μακεδονία Ελληνική ή όχι ???? | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 17 | 16-11-2009 14:54 |
Η Μακεδονία Είναι Ελληνική | Gazi | Ελλάδα | 9 | 10-04-2009 00:27 |
Ιστορικό (πλέον) video...! | gemara | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 11 | 23-02-2009 13:24 |