|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μεγάλε Χριστιανόπουλε!!!!!!!!!!!!!!
Απόσπασμα:
αν κλείσω και γω το μάτι () θα θεωρηθεί ότι συναινώ ή θα παρεξηγηθούμε? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Tσε δεν το έπαιξε, αλλά μάλλον κάτι 'παίζει' που δεν αντιλαμβάνομαι, ή γενικά τα 'χει παίξει! αυτό πάλι το : «Είμαι εναντίον της κάθε τιμητικής διάκρισης απ' όπου και αν προέρχεται. Δεν υπάρχει πιο χυδαία φιλοδοξία από το να θέλουμε να ξεχωρίζουμε. Αυτό το απαίσιο "υπείροχον έμμεναι άλλων", που μας άφησαν οι αρχαίοι.» τι να πω.. με την προβολή που πήρε νιώθω πως μεταμορφώθηκε σε αυτό ακριβώς που κατακρίνει.. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
[QUOTE=264George;595579]Κύριοι, (αν θεωρητικά εκφράζω τη
'νέα γενιά'), θα έλεγα πως καλούμαι σήμερα να επαναστατήσω σε μια νοσηρή πραγματικότητα που απλά κάποιοι φρόντισαν για μένα πριν από μένα και απλόχερα μου κληρονόμησαν. QUOTE] σας επεσε το φλουρι......να ειμαστε και επικαιροι
σχεδον καθημερινα ....κανω την ιδια κουβεντα με την 22χρονη φοιτητρια κορη μου,ακουγοντας τα παραπονα της,για την κατασταση που κληρονομει η γενια της,την ανεργια , κλπ..... οταν η μανα της ,επαιζε πετροπολεμο στο συνταγμα(αγανακτισμενους).......εκανε τα πλανα της,για τις καλοκαιρινες διακοπες τωρα που στριμωχνονται περισσοτερο τα πραγματα.....πρεπει να κανει τα πλανα της,για πετροπολεμο.... |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ (ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΥΛΟς)ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ .,.,..ΤΙς ΑΠΑΞΙΑς ΚΑΙ ΤΙς ΑΠΕΧΘΕΙΑς ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗς .,. ΠΟΥ ΟΜΩς ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΟΤΑΝ ΜΕ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ,. υ.tse ke vara ηταν η αρχη Ο ΕΠΟΜΕΝΩς ΕΙΝΑΙ Ο ΙL IAS VARA |
|
|||
|
|||
λιγουλακι...........
αλλα αυτο αλλαζει ευκολα.........στο χερι σας ειναι |
|
|||
|
|||
φυσικά,
αν μπορεί ο καθένας από τη μεριά του να πάψει να αποτελεί στήριγμα στο στρεβλό οικοδόμημά τους.. |
|
|||
|
|||
Είχαμε έναν δράκο κάτω στο νησί
κάπνιζε ταμπάκο έπινε κρασί.... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ο καπνός παλιά, βοηθούσε την ιατρική επιστήμη | lenon | Υγεία | 1 | 06-09-2011 12:06 |
Track day πιστα Μεγαρων 25-3-2010 | lalou | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 15 | 03-05-2010 20:46 |
Μια μικρή ιστορία για το πώς ξεκίνησαν οι νότες | skippybi | Χρήσιμα | 5 | 19-11-2009 18:37 |
Μεγάλη προσοχή στα μηνύματα "Κοινωνικής Ευαισθησίας"! | Arkas | Ανακοινώσεις | 7 | 17-05-2009 22:58 |
Αμερικανός, Έλληνας, Αφγανός | arisxios | Ανέκδοτα | 8 | 05-02-2009 16:10 |