|
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Το αποτέλεσμα των εκλογών ήταν.... | |||
Αναμενόμενο | 17 | 45.95% | |
Εκπληξη | 0 | 0% | |
Λογικό | 5 | 13.51% | |
Παράλογο | 1 | 2.70% | |
...προϊόν "εκφοβισμού" | 16 | 43.24% | |
...προϊόν της σοφίας του λαού | 3 | 8.11% | |
Δεν ξέρω | 1 | 2.70% | |
Τρεις λαλούν και δυό χορεύουν | 5 | 13.51% | |
Δημοσκόπηση πολλών επιλογών Ψήφισαν: 37. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ρε παιδιά ραγιάδες είμασταν πριν 500 χρόνια. Το έθνος μας απο το 81 και μετά έχει περάσει σε άλλο επίπεδο . Ο συνδυασμός της ανατολής που έχει μείνει στο DNA μας και τα νέα χαρακτηριστικά (πράσινα και μπλέ) μας έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο . Θα μας χαρακτήριζα ζώα αλλά φοβάμαι μήπως παρεξηγηθούν τα σκυλιά και τα γατιά.
Κατά την προσωπική μου άποψη η χ.α. μάλλον πρέπει να κυνηγάει τους ελληναράδες και όχι τα αλλοδαπά. Εγώ θα αρχίσω τις φάπες απο τους φίλους και την οικογένεια μου όταν θα αρχίσουν να διαμαρτύρονται για τη λιτότητα . Άκου εκεί ραγιάδες , ευγενής χαρακτηρισμός Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αποτέλεσμα εκλογών
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
σεβαστη η αποψη σου........αλλα δεν με βρισκει συμφωνο
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Να επιμείνω ή κινδυνεύω με μήνυση ? |
|
|||
|
|||
μακρια απο εμενα.....οι μηνυσεις, ΔΕΝ ειμαι κοτα
|
|
|||
|
|||
Μόνο τα ΠΟΥΛΙΑ δηλαδή (βλ γίγαντα vasorfa) έχουν δικαίωμα να κάνουν μύνηση ?
|
|
|||
|
|||
loooool Παιδιά θέλω και εγώ μια μήνυση αν ξεκινήσετε.
Με το αυτόχθονες μπερδεύεται η κουβέντα. Σηκώνει πολύ συζήτηση για να καταλήξουμε ποιοι είναι τελικά αυτόχθονες στη σημερινή Ελλάδα. Πάντως άσχετα από τις αναρτήσεις μου που πολλές φορές έχουν συνδυασμένο χαρακτήρα (σοβαρό + χιούμορ), έχω αρχίσει και έχω σοβαρές ανησυχίες. Πολύ φοβάμαι ότι τα πράγματα για τους έλληνες θα γίνουν πολύ δύσκολα. Περισσότερο αναφέρομαι στις εσωτερικές διαμάχες παρά σε όλα τα υπόλοιπα. Φοβάμαι για τα χειρότερα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τώρα όμως που φοβάσαι παράλληλα σκέφτεσαι τρόπους να αμυνθείς απέναντι σε ότι σου ετοιμάζουν......δεν είναι καλύτερο να είσαι προετοιμασμένος σε οτι σου σερβίρουν ? Θα προτιμούσες να ξυπνήσεις μια Δευτέρα και όλα να σου τα έχουν αλλάξει ? |
|
|||
|
|||
Να θυμίσω κάτι: για 400 χρόνια είχαμε σκλαβιά από τους Τούρκους και αυτό γιατί οι προύχοντες Ελληνάρες το ήθελαν.
|
|
|