|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Δεν το ''κοβω'' για photoshop....
Εχω την εντύπωση ότι πρόκειται περί photoshop. Στην πρώτη φωτογραφία η μηχανή φαίνεται να είναι στο peak του πηδήματος. Λοιπόν προσέξτε το απέναντι δρομάκι, αυτό που είναι στο ανάχωμα. Στην πρώτη φωτο φαίνεται κάτω από την μπροστινη ρόδα, ενώ στην δεύτερη φωτογραφία, που αρχίζει η μηχανή να πέφτει, θα έπρεπε να το έχει περάσει. Αντι αυτού η μηχανή βρίσκεται πιό πίσω από το εν λόγω δρομάκι.
Με την προυπόθεση ότι οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί από τον ίδιο φωτογράφο για το ίδιο άλμα. Last edited by aeriko; 12-02-2013 at 21:19. |
|
|||
|
|||
Nα βαλεις τα γυαλια σου.....
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Και κάτι ακόμη, για το άλμα αυτό υποτίθεται ότι οι φωτογραφίες αυτές τραβήχτηκαν προγραμματίζοντας την μηχανή να πάρει, ας υποθέσουμε 4-5 καρέ το δευτερόλεπτο. Για πείτε ρε παιδιά, είναι δυνατόν η σκιά της μηχανής να έχει τέτοια μεγάλη μετατόπιση για κλάσματα του δευτερολέπτου;
|
|
|||
|
|||
ρε παιδια το συστημα εξατμησης δεν το παρατηρησε κανενας?
|
|
|||
|
|||
Πες μας ρε Ακη, τελικά ξαπλωσε;
|
|
|||
|
|||
Ειναι δυο φωτο απο δυο ξεχωριστα αλματα!!!!!!
Αλλαζει η γωνια και η αποσταση της φωτογραφικης μηχανης!!! Ελπιζω στη δευτερη να προσγειωθηκε σωστα. Ενα δικιο το εχεις εσυ που λες για την εξατμιση..... |
|
|||
|
|||
Επεξεργασία.
-Στην πίσω ρόδα και κάτω, λείπει ένα φυτό. -Λείπει ένας ανηφορικός δρόμος, έπειτα από το φυτό. Στην άλλη φωτι, υπάρχει πράσινο. -Σκιές τα άλλα δέντρα? Αν σκάσει έτσι κάτω, θα κοπεί στα δύο. |
|
|||
|
|||
Αυτό κοιτάζω τόσην ώρα
Αν είναι fake ή δεν είναι η φωτό, να πω την αλήθεια, δεν με ενδιαφέρει πολύ μιας και τα άλματα με τη χοντρή δεν είναι στο ρεπερτόριό μου. Οπότε ###### ή δεν ###### καλά κάνει |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στην 2η φωτο ο φωτογραφος πηγε πιο μπροστα και δεξια φαινετε απο τα χαλικια κατω μπροστα... Εγω παντως μπορω να πω με σιγουρια οτι ειναι original η φωτο... |
|
|