|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Απαράδεκτη απάντηση από Γερμανία
καλυτερη απαντηση δεν μπορουσες να στειλεις
|
|
|||
|
|||
Παιδια ας μην ξεχναμε οτι και οι καλυτερες εταιριες εχουν τα προβληματα τους..
1) η bmw δεν κατασκευαζει ανταλλακτικα ,εχει προμηθευτες και τα ανταλλακτικα που αγοραζει περνουν απο ποιοτικο ελεγχο.οταν απο στατιστικα στοιχεια εγγυησεων καποιο ανταλλακτικο παρουσιαζει προβλημα τοτε ή αλλαζει προμηθευτη , ή βελτιωνει το ίδιο με αποτελεσμα ομως να μην εχει stock και να υπαρχουν καθυστερησεις 2) τα χρηματα που δινουμε δεν ειναι τρομερα για να μιλαμε και να αντιμετωπιζουμε την κατασταση με εκφρασεις που διαβαζω πιο πανω . Ας μην ξεχναμε οτι εταιριες δαπανουν εκατομμυρια ευρω για να φτιαξουν π.χ αεροπλανα ,χαλανε και σκοτωνεται και κοσμος ...και εμεις που απλα αγορασαμε μια μηχανη ? |
|
|||
|
|||
Τα χρήματα που δίνουμε είναι πολλά παραπάνω από τον ανταγωνισμό και αυτό οφείλουν να το σεβαστούν.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
στην ερωτηση μου ομως αν θα μου στειλουν το ιδιο αμορτισερ η το βελτιωμενο του 2010 η απαντηση ηταν το ιδιο με αυτο που ειχα!!! αν κατασκευαζα αεροπλανα δεν θα με ενοιζε το gs αλλα επειδη ειμαι ιδ.υπαλληλος και σεβομαι τα λεφτα που εχω δωσει πιστευω οτι η αντιδραση μου μεχρι στιγμης ειναι απολυτα φυσιολογικη. |
|
|||
|
|||
τυχαινει φιλε μου κατα καιρους να υπαρχουν τετοια προβληματα!!φαντασου οτι περιμενω για πελατη μου να ερθει αυτοματο σασμαν στα πλαισια της εγγυησης και το περιμενω απο γραμμη παραγωγης εδω και ενα μηνα!!!αμαξι που κανει 60000!!
|
|
|||
|
|||
Καλά ρε φίλος, πήρες μηχανή ή βάση για εξτραδάκια..?
Πέρα από την πλάλκα πάντως, εάν είσαι σοβαρός στην δουλειά σου δεν ξεκινάς τη διάθεση ενός προιόντος εάν δεν έχεις εξασφαλίσει πρώτα την υπερεπάρκεια ανταλλακτικών. Οτιδήποτε άλλο θα πλήξει την εικόνα σου και τελικά την αξιοπιστία σου (κάτι που τουλάχιστον στην περίπτωσή μου για την BMW έχει γίνει εδώ και πολύ καιρό...) |
|
|||
|
|||
Φίλε Pattake, σε καταλαβαίνω απόλυτα. Δυστυχώς είχα και εγώ μια αντίστοιχη εμπειρία πρόσφατα.
Έχω μια F650GS Twin και τον περασμένο Δεκέμβριο μια πόρτα αυτοκινήτου που βρέθηκε ξαφνικά στον δρόμο μου, με έστειλε για αντικατάσταση πλαστικών (φτερό, φλάς και δεξί πλαστικό ντεπόζιτου ). Ενώ όλα ήταν ετοιμοπαράδοτα, το τελευταίο ανταλλακτικό έκανε σχεδόν 2,5 μήνες να μου έρθει. Επικοινωνούσα με το συνεργείο (Αθήνα), μου λέγαν τα παιδία ότι το περιμένουν , ότι δεν έχει ξανασυμβεί, παίρνω τηλέφωνο και στην BMW Ελλάς για να παραπονεθώ για την καθυστέρηση και να ζητήσω ενημέρωση, και με παίρνουν πίσω για να μου πούνε ότι από την Γερμανία τους ενημέρωσαν ότι το ανταλλακτικό θα σταλεί σε 10 μέρες. Όντος τόσο έκανε να μου έρθει, αλλά αυτό δεν το περίμενα από μια σοβαρή εταιρία όπως η BMW. Ν α σημειώσω και εγώ εδώ ότι α) Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά εδώ β)Ένας σοβαρός λόγος που πούλησα την προηγούμενη μου μηχανή (όχι BMW) ήταν το άθλιο Service και η έλλειψη σεβασμού του πελάτη γ)Τα λεφτά είναι όντος πολλά σε σχέση με τον ανταγωνισμό, και τα δίνεις ακριβώς για αυτόν τον λόγο. Για να έχεις μια αξιοπρεπή αντιμετώπιση. |
|
|||
|
|||
Συμφωνώ μαζί σου αλλά εγώ θα πρότεινα να πάρει τηλέφωνο στην Γερμανία και να μιλήσει ο ίδιος. Οι Γερμανοί ξέρουν πολύ καλά τι σημαίνει after sale service και σε αυτό στηρίζονται. Είχα παρόμοιο συμβάν με την Mitsubishi και κάθισαν κλαρίνο με το που πήρα τηλ στο εργοστάσιο στη Γερμανία. Μέσα σε μισή ώρα η Mitsubishi Ελλάδος γύρισε ανάποδα. Κάνε το ίδιο...
|
|
|||
|
|||
Φίλοι μου εγώ για κάτι πολυ απλό (την μαλακή πλάτη για την top case της μαμάς σε GSA ) την περίμενα 7 μήνες γιατι η bmw αλλαξε προμηθευτη οπότε λίγο υπομονή
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
"Μέτωπο" κατά του Facebook από τη Γερμανία | MARK | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 0 | 09-04-2010 10:06 |
Χειμερινές εκπτώσεις( στη Γερμανία) | fmargaritis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 13 | 29-01-2010 00:46 |
Απαράδεκτη Αναμονή Ανταλλακτικού !!! | pkar | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 42 | 02-11-2009 13:08 |
Μακελειό στη Γερμανία με 15 νεκρούς........... | riko46 | Επικαιρότητα | 7 | 13-03-2009 02:10 |