|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πάμε στα Highlands της Σκωτίας και στη λίμνη του Λόχ Νες..?? Κοντά σας τον
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πάμε στα Highlands της Σκωτίας και στη λίμνη του Λόχ Νες..?? Κοντά σας τον
Απόσπασμα:
Απαγορεύονται απ' τους κανονισμούς... |
|
|||
|
|||
εγω καταλαβαίνω τι λέει ο yns. ο γιατρός ο κρητικός.
συνήθως για να βγει ενα σφιχτό πρόγραμμα χρειάζεται πειθαρχία και συγκαταβατικότητα. και αν μιλάμε για 15 μερες τότε είναι σίγουρα σφιχτό κατα τα άλλα είναι πανέμορφος στόχος και χαίρομαι τρελοκωστή που το πήρες απόφαση! κάντο τώρα που μπορείς |
|
|||
|
|||
Όντως Κωστάρα.... θα είναι λίγο σφιχτό από πλευράς χιλιομέτρων σε 15 μέρες... αλλά είναι εφικτό...
Θα αναρτηθεί σύντομα... |
|
|||
|
|||
Για τα χλμ μάλλον να υπολογισετε κάτι παραπάνω.
Οι πειρασμοί για δρόμο εκεί πάνω είναι πολλοί και οι αποστάσεις μακρινές. Εγώ έκανα κάτι λιγότερο από 8000 (από Ορεστιάδα). 20 μέρες θα πρότεινα. Για 15 λίγο σφίγγουν τα περιθώρια όπως είπαν και οι άλλοι πιο πάνω. |
|
|||
|
|||
εγω , παλι ψηνομαι,
οι μονες ενστασεις ειναι ο Αυγουστος, γιατι καποιοι που δεν κλεινουν οι δουλειες τους παιρνουν πιο δυσκολα αδεια τον Αυγουστο, καθως ολοι ζητουν Αυγουστο, εκτος απο μενα, τον Αυγουστο ειναι ολα ακριβα, εισητηρια πλοιου, ξενοδοχ κλπ και πολλες φορες δεν βρισκεις δωματια, ιδιαιτερα σε βελγιο , γερμανια ,αυστρια, για τις μερες δεν με νοιαζει, αν δεν ειναι αυγουστο, τα χιλιομετρα ειναι καλα,εχω ξαναπαει,(εδω περσυ καναμε 7500 για λισαβωνα σε 2 βδομαδες και ειχαμε μαζι μας και βεσπες...) λιγοτερα ειναι αν πας απο ροτερνταμ και βγεις με το πλοιο στο απ ον χιλλ, παντως γενικα ψηνομαι... θα δω και την προταση του φορουμ που ειναι πιο νωρις το σιγουρο ειναι οτι Ελλαδα δεν καθομαι, οσες φορες εκατσα το μετανιωσα... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
ΩΡΑΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ.:sm4::sm4:
|
|
|||
|
|||
Γαμ@το ταξίδι, με το καλό
και παρακατω, πληροφορηση εκ των εσω http://www.gsforum.gr/%CE%A4%CE%B1%C...ghlands-14455/ επίσης εδώ και άλλος αγαπητος φίλος έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον από 8 Αυγούστου μήπως ταιριάζει? http://www.gsforum.gr/%CE%A4%CE%B1%C...F%CE%B1-13096/ Last edited by siraxanz; 10-10-2010 at 17:24. |
|
|||
|
|||
για τις ημερομηνιες δεν το συζητας?
παντως βγαλε εσυ το προγραμμα που σε βολευει και το συζηταμε |
Tags |
2011, ταξίδι, σκωτία, καλοκαίρι, ευρώπη |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Διακοπές τον Αύγουστο στα πανέμορφα Χανιά !!! | CPretenteriS | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 424 | 24-08-2010 18:14 |
λίμνη τσιβλού,κεφτεδάκια και τα νερά της στυγος | kostas-patra | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 206 | 01-06-2010 23:24 |
Κοντά στα 55 λεπτά το λίτρο αναμένεται να ανοίξει η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης | wolferin | Διάφορα | 7 | 14-10-2009 01:25 |
Πώς λέγεται το στήθος μιας γυναίκας στα 20, στα 40 και στα 60 χρόνια της? | psiloritis | Ανέκδοτα | 12 | 13-02-2009 18:44 |