|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αποθηκευση Φωτογραφιων για 20 Χρονια Και...
η λύση δεν είναι άλλη απο την online αποθήκευση...απο πείρα τα τελευταία 10-15 χρόνια , αν δεν θες να χάσεις κάτι το αποθηκεύεις όχι σε ένα αλλά σε διάφορα σημεία 2-3-4 φορές αν χρειαστεί...και πάντα κρατας και αντίγραφα online ώστε να είναι άμεσα προσβάσημα απο παντού και πάντα τέτοια site υπάρχουν κ τα γνωρίζετε,
κάπως έτσι δημιουργούνται και τα disaster recovery plans των περισσοτέρων πολυεθνικών εταιριών που κρατάνε αρχεία 30-40-50 χρόνια. H λογική είναι απλή...εγω αποθηκεύω ας πούμε 100 giga και μετά απο 10 χρόνια ο δίσκος μου δεν είναι συμβατός...όπως δεν γνωρίζουμε και πότε θα καταργηθεί το usb σαν θύρα ... όπως καταργήθηκαν πολλά (βλέπε floppy)... η λύση λοιπόν είναι να αποθυκεύσω online ...η εταιρία που τα φυλοξενεί κάνει αναβαθμίσεις στο hardware και μεταφέρει τα αρχεία χωρίς να ασχοληθώ εγώ και χωρίς να μου τα χάσει ποτέ!!!! παραδείγματα site https://www.dropbox.com/referrals/NT...OQ?src=global9 ImageShack� - Online Photo and Video Hosting Image hosting, free photo sharing & video sharing at Photobucket https://rapidshare.com/ |
|
|||
|
|||
Ναι , πολυ καλη ιδεα.
ετσι το κανω και εγω (δεν το αναφερα στο Post ποιο πριν γιατι αναφερθηκα στα Storage Media) Αλλα... οι εταιριες και οι υπηρεσιες καποτε κλεινουν.... Η Sony "Εχασε" τοσες χιλιαδες online accounts που ειχαν πληρωθει απο κοσμο!! , για Gaming & Storage υπηρεσιες!! Βεβαια η εταιρια αποζημιωσε τον κοσμο , και εδωσε νεα πακετα σε αυτους που επαθαν την ζημια (βλεπετε Playstation Network) , αλλα και παλι 30 χρονια Data.. μια μερα να γινουν Disconnect.. σου ερχετε καπως... Παντως ναι , γενικα συμφωνω , αν εχεις online storage , και δικα σου Media , ειναι καπως δυσκολο να τα χασεις Ταυτοχρονα απο δυο διαφορετικα σημεια. |
|
|||
|
|||
Τελικά τι έκανες............
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Αν δεν θελουμε δηλαδη online backup & storage,προσωπικων οικογενειακων κλπ φωτογραφιων,ο ασφαλεστερος τροπος φυλαξης στο σπιτι μας,ειναι -απ'οτι επιασα- ο εξωτερικος σκληρος σε διπλά(ή και τριπλά)αντιγραφα συν την αποθηκευση στο PC.Ετσι;
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στο PC σε διαφορετικό partition απο το λειτουργικό σύστημα, ταυτόχρονα τα γράφεις και σε ενάν εξωτερικό δίσκο και φυσικά σε ένα USB stick. Kαλό είναι, ένα αντίγραφο να είναι εκτός σπιτιού ( πχ σε γονείς - αδέρφια κλπ ). Και φυσικά κάθε φορά που βγαίνει κάποιo καινούριο αποθηκευτικό μέσο , τα αντιγάφεις όλα απο την αρχή... Γενικά πάντως για ένα σωστό disaster plan πρέπει να έχεις τουλάχιστον 3 αντίγραφα.... Το ξέρω ακούγομαι υπερβολικός |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΑΛΠΕΙΣ & Βαλκάνια Υπό Ιδανικές Συνθήκες! | Strats | Ταξίδια στο εξωτερικό | 101 | 22-12-2012 08:21 |
Μανιακες σχαρες σταν Ευαγγελισμο | paschalis | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 116 | 11-10-2011 22:36 |
κεφαλονιτες εχουμε ?? | nivo | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 36 | 19-07-2011 18:00 |
Οι Μ@λ@κες της χρονιάς | philipe | Αυτοκίνητο | 24 | 10-10-2010 15:29 |
κεφαλονια-προτασεις ιδεες | ΔΗΜΗΤΡΗΣ | Διάφορα | 5 | 16-06-2010 12:22 |