|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΣΟΦΙΚΟ
Πόόόόσσοοοοο μ@λ@κ@ς πια????????
|
|
|||
|
|||
Τις ήθελε τις κλωτσιές του ο μ@λ@κ@ς ο άντρας.Λες και δεν μπορούσε να κόψει λίγο και να μπει από πίσω
|
|
|||
|
|||
Άρχοντας... Με γρήγορο.
Αυτοί δεν μπορούν να περιμένουν... Μετά απορούν γιατί οι αλήτες οι μηχανόβιοι τους σπάνε τους καθρέπτες. |
|
|||
|
|||
Έπρεπε όμως 4-5 να ξέκοβαν από το κομβόι και να τον ακολουθούσαν μέχρι να σταμάταγε κάπου. Και με την κάμερα να γράφει. Το έχω δει να γίνεται και έχει πέσει πολύ ξύλο. Για να δει, το ξανάκανε μετά;
|
|
|||
|
|||
επειδή είμαι κατά της αυτοδικίας , θα προτιμούσα να υπήρχε Ζητάς να τον καταδιώξει και μόλις τον σταματήσει να τον γράψει για τα πάντα μέχρι και για ληγμένες γάζες στο φαρμακείο του αυτοκινήτου.......
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Μα δεν υπάρχει Βασίλη μου. Γι αυτό πολλοί αναγκάζονται να καταφεύγουν στην αυτοδικία που ούτε μένα μου αρέσει.
|
|
|||
|
|||
φτηνα την γλυτωσατε.........
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Αλλά κάτι πρέπει να γίνει. Κάποιος να ΚΑΝΕΙ κάτι, για αυτά τα ρεμάλια. Κράτος δεν υπάρχει, οπότε... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΚΕΡΑΜΙΚΟ ΔΙΣΚΟ TOURATEC H' THS BMW | ANASTAZ | Τεχνικά θέματα διάφορα | 44 | 17-12-2011 01:36 |
KTM 525 SX ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ | xristoforos | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 2 | 22-08-2011 17:41 |
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΣΠΟΤ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ | Nondas | Αυτοκίνητο | 9 | 08-06-2011 11:14 |
ΔΑΣΙΚΟ ΧΩΡΙΟ... | ARGI | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 12 | 06-09-2010 20:01 |
ΧΡΗΣΙΜΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ | Alext | Χιούμορ | 2 | 05-09-2009 11:18 |