|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Σχηματάρι Οκτώβριος 1985
"Λαλής",Μπαρούς,Λυρίου,Μπαξεβάνης,Καρρέρ,Σπυριδόπουλος,Χούντρας,ΛεΚαρέ και λοιποί.Τα χρόνια πέρασαν και μένει η γλυκιά ανάμνηση του πάθους,του ήθους, της άμιλλας και της καλής παρέας.Οι περισσότεροι αργότερα ασχολήθηκαν επαγγελματικά με το τότε χόμπυ τους.Πολλοί δυστυχώς σήμερα δεν είναι ανάμεσά μας.Προπονούνται αλλού.Μένουν επίσης στη θύμιση η κόντρα με τις "ασπρούλες", οι απαγορεύσεις της (μη μου πείτε...) Ε.Λ.Π.Α., οι δυσκολίες πρόσβασης κλπ.Και κάτι άλλο: τότε οι όποιες "πίστες" γέμιζαν κόσμο.Η δίψα για 2τροχούς και θέαμα ήταν απερίγραπτη.Μεγαλώσαμε επικίνδυνα...
|
|
|||
|
|||
Αρχικά νόμιζα ότι κράταγες πακέτο τσιγάρα στο αριστερό σου χέρι!
Ευχαριστούμε για τον κόπο σου για το σκανάρισμα και τις όμορφες φωτογραφίες! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μια CANON A1 το 1983 αγορασμένη κράταγα με φακό 28-200... Μου την έχει βουτήξει ο γιος μου τώρα και τη δουλεύει συνέχεια... |
|
|||
|
|||
Μπράβο βρε Γιώργο, ωραία πραματα μας θυμισες...
|
|
|||
|
|||
Και για να ολοκληρώσω 2 χρόνια μετά την ιστορία μου, ο δεξιός στη φωτογραφία είναι το ξαδερφάκι μου ο Χρήστος Βάρσος που με είχε μυήσει αρκετά νωρίτερα στο χώρο της μοτοσυκλέτας. Έφυγε 5 χρόνια μετά όταν τον χτύπησε κεραυνός την ώρα που όργωνε το χωράφι του με το τρακτέρ.
Ο αριστερός είναι ο Μπαξεβάνης. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Για όσους είναι γεννημένοι μεταξύ 1949-1985 | gsmaniac | Διάφορα | 27 | 22-10-2010 14:07 |