|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τι κάνουμε με τις σκουριασμένες εξατμίσεις
Στο 1150 ειναι χωριστο κομματι και βγαινει...
|
|
|||
|
|||
Νίκο δεν τον έδωκα γιατι ηταν καθαρός........Αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα τον ταπωνει και δεν παει τπτ μέσα...
Last edited by commander; 09-10-2012 at 10:53. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Δεν θελω χρωμιο...θελω μαυρο...αν γινεται αλλιως τις αφηνω ως εχει
|
|
|||
|
|||
Μαύρα που είχα βάψει κάποτε σε transalp έχω πειραματιστεί κ τελικά το πέτυχα με την εξής τεχνική :
1. Έβγαλα σωλήνες. 2. Τους κρέμασα σε τσιγκέλι σε ένα δέντρο. 3. Έβαλα ένα καμινέτο στην είσοδο του κάθε σωλήνα να τα ζεστένει. 4. Έβαφα μία στρώση, το άφηνα να κρυώσει, μετά 1-2 ώρες 2η στρώση κοκ. Σπρέυ φωτιάς χρώμα μαύρο ή ανθρακί (ΜΑΤ) την καλύτερη ποιότητα 2-3 μπουκάλια χρησιμοποίησα. Μετά από 5-6 στρώσεις (ψήσιμο-κρύωμα με το καμινέτο) οι σωλήνες έγιναν τόσο συμπαγής που μετά από 7-8 χρόνια αν θυμάμαι που την έχει φίλος τώρα δεν έχει κανένα πρόβλημα. Προσοχή θέλει μόνο στο πλύσιμο με πιεστικό για καμιά βδομάδα. Last edited by JohnGS1100; 09-10-2012 at 12:32. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Μισή ωρίτσα μου πήρε, με ΔΥΟ αλοιφές. Περιττό. Την άλλη φορά μια. Άρα ένα τέταρτο. Και ασχολούμαι και με το μηχανάκι μου.
Η εικόνα αυτή είναι η πρώτη φορά. Η δεύτερη, όπως μας λένε, θα είναι ακόμη καλύτερη. Και αν χρησιμοποιήσω και πινελάκι... Και αν το κάνω μια φορά κάθε μήνα, θα μεγαλώσει και η τελική. Πέρασε και ωραία το πρωινό μου με ελληνικό καφεδάκι. Τώρα την πάω για πλύσιμο. |
|
|||
|
|||
Θα σου πω εάν και εφόσον είσαι καλό παιδι.........και δεν μου σπας τα νεύρα....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ευχαριστω |
|
|||
|
|||