|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αλλαγή φούσκας Ball Joint σε 30 min
ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣΤΟΡΑ!!!!
|
|
|||
|
|||
EYXAΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!
|
|
|||
|
|||
αριστα !!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Ωραιος αν και καποιοι αφηνουν το πανω λαστιχακι και βαζουν μονο το κατω ελασμα για να περιστρεφεται ελευθερα η φουσκα
|
|
|||
|
|||
Ωραιος!! :sm5:
(Τη χρειαζομαι και η δικια μου αυτη την αλλαγη.. ) |
|
|||
|
|||
αριστα!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εγώ έκανα το αντίθετο και πάλι περιστρέφεται η φούσκα. Μου έρχεται πιο εύκολο να αφήσω το λαστιχάκι παρά το κάτω έλασμα. Φυσικά έχω βάλει γράσο και στο εσωτερικό κάτω μέρος της φούσκας για να γίνεται εύκολα η περιστροφή όταν στρίβουμε το τιμόνι. Ήδη έχω κάνει αρκετά χλμ (μέσα στην Αθήνα και ένα ταξιδάκι 750χλμ) και έως τώρα είναι όλα ΟΚ. |
|
|||
|
|||
Aγαπητέ τροχήλατε άψογος ως προς την αντικατάσταση. Να προσθέσω 2 τρεις απλουστεύσεις καθαρά για λόγους ξε-ψαρώματος των υπολοίπων.
Νο 1 Δεν απαιτείται καρυδάκι περίτεχνακομένο για να περάσει μέσα το άλλεν. Το σύστημα μπορεί να λυθεί όπως φαίνεται εδώ ..... Κατά τη διάρκεια του σφιξίματος, πάει κανείς με την αίσθηση του χεριού μέχρι τα 11 κιλά περίπου, και τα 2 τελευταία μπορεί να τα κάνει απευθείας με τυφλό καρυδάκι με το δυναμόκλειδο χωρίς πρόβλημα με άλλεν στο κέντρο κλπ. Νο 2 . Το μηχανάκι "κάθεται" μια χαρά με ένα βλαμμένο γρυλάκι των 10 € Νο 3 - Στο κάτω μέρος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ασφαλιστικός λαστιχένιος δακτύλιος, όμοιος με τον υπάρχοντα από τη μαμά επάνω αλλά με διάμετρο περίπου 32 / 34 mm . Δε ξέρω αν και πόσο θα αντέξει. Ξέρω όμως 2 πράγματα : - αν προκύψει στρίψιμο της φούσκας θα στρίψει ευκολότερα χωρίς να σχιστεί και, δε κινδυνεύει από κόψιμο αν σφιχτεί το σύρμα που κανονικά θα έβαζε κανείς. Το μανικιούρ είναι του μηχανικάρα και τα σχόλια σας σε αυτόν παρακαλώ :P Last edited by DoctorAbo; 07-07-2011 at 22:39. |
|
|||
|
|||
[QUOTE=DoctorAbo;417148]
Νο 1 Δεν απαιτείται καρυδάκι περίτεχνακομένο για να περάσει μέσα το άλλεν. Το σύστημα μπορεί να λυθεί όπως φαίνεται εδώ ..... Κατά τη διάρκεια του σφιξίματος, πάει κανείς με την αίσθηση του χεριού μέχρι τα 11 κιλά περίπου, και τα 2 τελευταία μπορεί να τα κάνει απευθείας με τυφλό καρυδάκι με το δυναμόκλειδο χωρίς πρόβλημα με άλλεν στο κέντρο κλπ. Φίλε μου είσαι ωραίος. Με έβαλες στην πρίζα και το δοκίμασα και δουλεύει. Νο 2 . Το μηχανάκι "κάθεται" μια χαρά με ένα βλαμμένο γρυλάκι των 10 € Εδώ σου ...ρίχνω. Καυσόξυλο 0 γιούρο Νο 3 - Στο κάτω μέρος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ασφαλιστικός λαστιχένιος δακτύλιος, όμοιος με τον υπάρχοντα από τη μαμά επάνω αλλά με διάμετρο περίπου 32 / 34 mm . Δε ξέρω αν και πόσο θα αντέξει. Ξέρω όμως 2 πράγματα : - αν προκύψει στρίψιμο της φούσκας θα στρίψει ευκολότερα χωρίς να σχιστεί και, δε κινδυνεύει από κόψιμο αν σφιχτεί το σύρμα που κανονικά θα έβαζε κανείς. Το σκέφτηκα και εγώ αλλά αποφάσισα να μην το ασφαλίσω. Το παρακολουθώ και πάει πολύ καλά. Ήδη έχω γράψει περίπου 1000 χλμ. Το λαστιχάκι του Ευτύχη που πήραμε είναι ωραίο και εφαρμοστό. Σε ευχαριστώ. |
|
|||
|
|||
Μπραβο, πολυ καλο ποστ.
Το κοστος του ball joint μπορουμε να μαθουμε πιο ειναι? Ειμαι σε φαση να το αλλαξω κ εγω μεσα στην εβδομαδα αλλα δε ξερω καθολου τι παιζει με τις τιμες τον ανταλακτικων. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
BALL JOINT S.O.S. | eytyxios | Ομαδικές Αγορές | 605 | 03-12-2013 21:43 |
Αλλαγή πίσω λάστιχου σε GS | LakisGS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 10 | 21-01-2011 12:25 |
επισκευή ball joint (?) | dtz | Τεχνικά θέματα διάφορα | 22 | 31-12-2010 12:42 |
Αλλαγή ελαστικών σε gs 1150.. | kotskofi | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 4 | 17-04-2010 08:33 |