|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αντικατάσταση grip σε R1200GS/'04
Απόσπασμα:
Εχω να προσθεσω και κατι σχετικα με τα διαφορα εργαλεια που κατα καιρους χρειαζομαστε. -Μην λυπομαστε σε καμμια περιπτωση τα λεφτα που δινουμε για εργαλεια, γιατι σιγουρα θα κανουμε αποσβεση αυτων των χρηματων μας αργα ή γρηγορα (πχ ενα κολητηρι με το καλάϊ και την παστα του, σιγουρα δεν κοστιζει οσο τα γκριπ στην περιπτωση μας. Αλλα και να κοστιζε εξισου το ιδιο, μας μενει για αλλες ακομα πολλες χρησεις)!!! Οσο για το οτι μπορει να ειναι η εντυπωση σου Αργυρη, το ιδιο ακριβως ισχυει και για τα γραφομενα μου ασφαλως. Τις εντυπωσεις μας αναφερουμε. Για αυτον ακριβως τον λογο χρειαζονται πολλες αποψεις/εντυπωσεις απο ολους μας (και για καθε θεμα που μας απασχολει), ετσι ωστε να μπορουμε ολοι μας να εξαγουμε τα καλυτερα δυνατα συμπερασματα απο το εκαστοτε θεμα !!! |
|
|||
|
|||
Άλλαξα κι εγώ στο μικρό μου 650 τα γκρίπ με αυτά τις Arriete (16€) και ήταν
πανεύκολο. Μέσα σε 15 λεπτά τα είχα περάσει. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Εύκολο φαίνεται Από βδομάδα θα το επιχειρήσω
|
|
|||
|
|||
Και ευκολο ειναι , αρκει να μην βιαζεσαι και να εισαι προσεκτικος. Περιμενουμε τα θετικα αποτελεσματα σου !
|
|
|||
|
|||
Η Αριετε βγαζει δυο ειδων γκριπ.Ενα για θερμαινομενα και ενα για μη.Ο κωδικος που εδωσες για ποια ειναι?Απλα ρωταω για να δω γιατι για τα θερμαινομενα μου ειπαν 20Ε στη Συγγρου...(και παλι λιγα σε σχεση με την ολικη αντικατασταση)
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ο κωδικος που εδωσα ειναι για τα θερμαινομενα grip και ειναι τα μονα που βγαζει η Αριετε για τις GS (τουλαχιστον ετσι μου ειπαν!). Ρωτησες στο μαγαζι που ανεφερα και σου ειπαν 20 ευρω; Την ανεβασαν δηλαδη την τιμη μολις πηραν χαμπαρι οτι θα πουλησουν τεμαχια ; |
|
|||
|
|||
στην επισημη σελιδα της εταιρειας εχει 2 ειδη.το ειχα ρωτησει παλια...(μαλλον επεσε λογω καταναλωσης)
οπως και να χει θα κανω και γω την εγχειρηση,αν και εχω 800 σε λιγο καιρο... με ειχαν αποτρεψει πολλοι να το κανω,αλλα οταν ειδα οτι φοραμε τα ιδια γκριπ,ειπα εδω ειμαστε... εμενα βεβαια εχουν βαστηξει 3 χρονια,χρηση παντα με γαντι... ευχαριτσω παντως για τη διευκρινηση! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εγώ τα πλήρωσα 16 euros στο Motomarket στη Καλλιρρόης. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
...αλλαγή βαλβολινες κιβωτίου ταχυτήτων σε R1200GS '04 | ΙoannisPanagiotidis | Τεχνικά θέματα - DIY | 60 | 05-01-2013 12:07 |
...αλλαγή βαλβολινων άξονα μετάδοσης σε R1200GS (04-07) | ΙoannisPanagiotidis | Τεχνικά θέματα - DIY | 119 | 15-06-2012 02:30 |
Στήριξη σχάρας GIVI (Universal) σε R1200GS | pkar | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 19 | 19-07-2010 03:42 |
Αντικατάσταση Πινακίδων κυκλοφορίας..., λόγω κλοπής ή απώλειας ή φθοράς ή καταστροφής | riko46 | Χρήσιμα | 15 | 06-04-2009 19:40 |