|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: KAROO 3
φιλε angel, ο περιστερας οταν ειχα ρωτησει απο τηλ μου ειχε πει 240e.To θεμα παντως ειναι οτι ειναι ωραιο λαστιχο.
|
|
|||
|
|||
τα έβαλα εγώ στα 200 euro
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
τα παρήγγειλα κι εγώ πριν λίγο (τα προηγούμενα πάντως - metzeler enduro 3 sahara - τα είχα για 20.000 χλμ και μπορώ να πω ότι ήταν πολύ καλά)
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
καταρχάς τα enduro 3 sahara δεν βγαίνουν στις διαστάσεις του BMW 1200GS (Adv). εγώ τα είχα στο transalp και ήμουν ικανοποιημένος. το KAROO 3 βγήκε να αντικαταστήσει το Karoo 2 και όχι το enduro sahara 3. enduro sahara 3 είναι για πιο μικρές/ελαφριές μηχανές (transalp, tenere μονοκύλινδρο, ΚΤΜ 690 enduro, κτλ.) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
μετά από 250 χλμ μαζί τους έχω να πω ότι η συμπεριφορά τους είναι πολύ περίεργη... δε μου εμπνέουν καμία εμπιστοσύνη ελπίζω να διορθωθεί η κατάσταση κάνοντας πιο πολλά χιλιόμετρα...
|
|
|||
|
|||
εγώ τα έδιωξα πάντως
και όπως ανέφερα και στην αγγελία δεν είχα ποτε βάλει χωμάτινα λάστιχα. δεν μου έμπνεαν καμια εμπιστοσύνη και από το να αγοράσω κανένα οικόπεδο τα άλλαξα.. |
|
|||
|
|||
σήμερα, κι αφού το μηχανάκι πήγαινε όπως να 'ναι, διαπίστωσα ότι το μπροστινό είχε χάσει αέρα... πιθανόν να μη μπήκε καλά η σαμπρέλα... άρα δεν ευθύνεται το λάστιχο για τα κουλά που συνέβησαν.
|
|
|||
|
|||
σήμερα και μετα από κανένα μισάωρο σε χώμα (ήπια οδήγηση γτ είμαι εντελώς αδαής) έχω να πω ότι η συμπεριφορά ήταν απόλυτα ικανοποιητικη, επίσης βελτιωθηκε κατά πολύ στην άσφαλτο (με πιέσεις χωματος 24 - 28 και ασφάλτου 29 - 31)
|
|
|