|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Mια Κυριακή του Απρίλη στην Ανάβυσσο.....
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μπράβο Θόδωρα και Σταύρε για το πλούσιο φωτορεπορτάζ !!! . |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Όχι συνονόματε, όχι! Δε μελαγχόλησα καθόλου, κι αυτό είναι σημαντικό και καλό Αναγνωρίζω βεβαίως την υπεροχή, αλλά δε με χάλασε το GS μου, όπως ας πούμε με χάλασε στο παρελθόν η παλιά μου Άφρικα σε σχέση με ένα 640.... Άλλωστε το έχω πει και το λέω πάλι, η δύναμη, η αστείρευτη δύναμη σε αυτή την κατηγορία δεν είναι το ζητούμενο. Αν και όταν υπάρχει και αποδίδεται χωρίς προβλήματα (όπως στο 1190 ας πούμε), καλοδεχούμενη. Αλλά δεν είναι το ζητούμενο. Τώρα βέβαια να κάνεις πλακίτσα σε ανυποψίαστα χιλιάρια στα 240+ με ένα mega on/off, έχει πολύυυυυυ γέλιο |
|
|||
|
|||
θυμηθητε οταν θα γινουν τα τεστ
1 bmw 2 ..... 3...... business us ussual!!!!!!! |
|
|||
|
|||
να σας το πω και διαφορετικα βαλτε 10 ασχετους ανθρωπους απο μηχανες να περασουν απο μπροστα τους ολα τα μηχανακια ον-οφ και παρατειρηστε τις αντιδρασεις τους οταν θα περασει η προπελα και ρωτηστε τους μετα τι τους εκανε αισθηση δηλαδη τι διεγειρε τις αισθησεις τους
θα σας απαντησουν και θα καταλαβετε ποια ειναι η διαφορα μεταξυ της προπελας και των αλλων κυριοι θελουμε εργαλειο και οχι αυτοματη πολυθρονα θελουμε ψυχικη αναταξη και ισοροπια μεταξυ εμας και του περιβαλοντος και οχι να γραφει το κοντερ 260 θελουμε να οδηγαμε και οχι να μας πηγαινουνε τα ηλεκτρονικα συστηματα και στο φιναλε ποιος ο λογος να εχω 150 αλογα εδω δεν μπορουμε να κανουμε ζαφτι τα 100!!!! τελος παντων εμποριο ειναι και εμεις καταναλωτες και ολοι προσπαθουν να πουλησουν αλλα να θυμομαστε παντα οτι τον μοτοσυκλετιστη δεν τον κανει η μηχανη ουτε αυτα που απορεουν απο αυτην αλλα η αγωνια της ψυχης του να δει και νιωσει οσα πιο πολλα μπορει χτυπωντας το προσωπο του ο αερας η βροχη ο ηλιος δαμαζοντας ετσι τα θερια της ζωης του αυτα!!!!! |
|
|||
|
|||
Γεια σου πουλι απιστευτο
Μεγαλες αληθειες λες, και μεσα σε οσα ειπες κινηθηκαμε κι εμεις LELO-phone |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Και ακόμα ένα !!!
Ανηφόρα μικρή !!! GS FORUM ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ TEST RIDE KTM 1190 ADVENTURE / R 7-4-2013 - YouTube |
|
|