|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Θεσσαλονίκη για τσίπουρα ρετσίνες;
Ρε παιδιά δεν είναι δεσμευτική η Παρασκευή ιδέα έριξα.
Να το κάνουμε Σάββατο τότε αν βολεύει τους περισσότερους. Δηλώστε τη συμμετοχή σας. |
|
|||
|
|||
Σάκη συνεχίστε εσείς, διότι εγώ π.χ. το Σαβ/κο θα λείπω, αλλά για εμάς που δουλεύουμε με ωράριο καταστημάτων, Δευτέρες - Τετάρτες και Σαββάτα είναι ευπρόσδεκτα...
Οπότε, μην χαλιέστε, κάντε μία αναγνωριστική τσιπουροκατάνυξη και που θα πάει, θα τα πιούμε παρέα σύντομα! (Θέλω να γνωρίσω και τον Νικόλα...) |
|
|||
|
|||
Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουμε κι εμείς εδώ στα χαμηλά!
Η Τετάρτη, μας έχει βολέψει μια χαρά! |
|
|||
|
|||
Για βγάλτε κάποιο πρόγραμμα. Που θα πάτε (μόνο φαγητό) η θα έχει και μουσική μετά.
Καλό μου ακούγεται. Αναμένω...................... |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Γειά σου ρε Ναπολέον ετοιμοπόλεμε .... Εσύ, κοίτα να κατέβεις Αθήνα ..... .... δικός μας είσαι ..... όχι να βρεις νέα "πόρτα" τώρα και να σε πάρουν οι βόρειοι ....
|
||||
|
||||
Όσο για τις μέρες,
γιατί δεν το κανονίζετε για την άλλη Τετάρτη 6-10-10, για να υπάρχει κ περιθώριο προγραμματισμού .....
|
|||
|
|||
θα προσπαθησω!
|
|
|||
|
|||
Α ρε τυχερέ Ναπολέων μια γκαζιά είσαι μέσω Εγνατίας.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Νίκο, αυτές τις μέρες παριστάνω την υπάκουη και σεμνή κάμπια... Σε λιγότερο από από 2 εβδομάδες την "κάνω" για Μαύρη Ήπειρο, . . ...και ακόμα δεν το γνωρίζει η γυναίκα μου! Να και μια καλή ιδέα για απαρτία εν πλήρει δόξη! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλού - κακού, το τρουμπάνι μην το βγάλεις από το κεφάλι . . . έτσι θα πονέσει λιγότερο η τηγανιά . . . όταν της το πεις ΥΓ: Καταπληκτική η αφήγηση για το ταξιδάκι σου στην Τυνησία. Από 'βδομάδα θα το ξαναδιαβάσω. . . . Τζακ Κέρουάκ και βάλε |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Θεσσαλονίκη για καφέ 08/09/2010 | nikos-x | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 127 | 27-09-2010 12:55 |
Ομπρέλα προστασίας για τους πεζούς στη Θεσσαλονίκη | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 15 | 13-04-2010 23:12 |
Διαμονή στην Θεσσαλονίκη για την κοπή της Πίτας! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 49 | 22-03-2010 00:13 |
Καφεδάκι στην Θεσσαλονίκη(11/01/10) - Η πρώτη συνάντηση για το 2010 !!! | LEADER | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 12 | 10-01-2010 15:43 |
Συλλαλητήρια για τους μετανάστες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 5 | 08-07-2009 13:55 |