|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ποιοί κέρδισαν τα δώρα ???
Απόσπασμα:
Επειδή είναι φίλοι μου οι δωροθέτες ενημερώνω ότι είναι για 3 βραδυές στο τέλος Ιούνη την Παρασκευή29/06 το Σαββατο 30/06 κ Κυριακή 01/07 Εσύ Κωστή την ξέρεις την περιοχή είναι στην Κάντια 20 μετρα απο το κύμα Προγραμματίσου για την ημερομηνία και δεν χρειαζεσαι τπτ άλλο απλά λίγο πριν ενημέρωσε ότι θα έρθεις θα σου στείλω αργότερα τα στοιχεία επικοινωνίας Με καλό να μας έρθετε |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ναι κούκλε μου την ξέρω την περιοχή !!! Είσαι Αρχοντας !! Να τους μεταφέρεις τα Χίλια Ευχαριστώ μας !!!
Θα σας έρθουμε ΣΙΓΟΥΡΑ !!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Με την σειρά μας να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους για τα δώρα που προσέφεραν. Αναφορικά με τα συγκεκριμένα δώρα : Το Νο 38. το κέρδισε ο Γιάννης ο Νάκος και το χάρισε στον frits. Το Νο 10 ή 20 ?? το κέρδισε ο Θανάσης ThanassisMK1 από το Πολύκαστρο και έγινε ανταλλαγή με τον frits για ένα σπρέι αλυσίδας για την Varadero του .......................... Το Νο 41 το κέρδισε η αφεντιά μου Xanthi, το οποίο θα τιμηθεί δεόντως ................... Το Νο 834 το κέρδισε ο -DHMHTRHS- από Θεσσαλονίκη και το καρτελάκι του το έχω στα χέρια μου (μου το άφησε λόγω αναχώρησής του). |
|
|||
|
|||
Εγώ το χρειάζομαι
|
|
|||
|
|||
Καλησπέρα το 120 την διανυκτερευση στα Μαλια δλδ το κερδισα εγώ να ευχαριστήσω θερμα τον δωροθέτη!!!
|
|
|||
|
|||
Καλησπέρα το 120 την διανυκτερευση στα Μαλια δλδ το κερδισα εγώ να ευχαριστήσω θερμα τον δωροθέτη!!!
|
|
|||
|
|||
Ο ένας το 151, ο άλλος το 120, εγώ ποιο κέρδισα τελικά????? Wolverine , πάρε θέση
|
|
|||
|
|||
Νίκο καλημέρα. Είμαι ο τυχερός που κέρδισε το μάθημα. Ευχαριστώ τόσο τη ΦΑΓΕ όσο και εκείνον/η που φρόντισε για τη συγκεκριμένη χορηγία.
Last edited by Δήμος; 09-02-2012 at 12:48. |
|
|||
|
|||
ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 15 ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
σε παραδεχομαι!!μεσα σε λιγους μηνες....οχι απλα καβάλησες μηχανη...αλλα θα μας γινεις και βρωμιάρης!!! μπράβο ρε Δημακο!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σύγκριση ασφαλιστικών εταιρειών, κόστη | ortho | Απαραίτητα έγγραφα | 17 | 13-11-2011 12:37 |
Άπιστες οι γυναίκες σε θέσεις ισχύος | ahileb | Υγεία | 4 | 18-05-2011 03:27 |
Αίτηση συμβουλής για καμμένο μετασχηματιστή φορτιστή! | gemara | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 6 | 13-04-2011 13:04 |
Μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία..... | Arkas | Κοινωνική ευαισθησία | 8 | 26-12-2009 21:51 |
Η Επιστολή των Πανεπιστημιακών προς τον Ομπάμα στα Ελληνικά | EOD-K9 | Ελλάδα | 12 | 18-06-2009 14:20 |