|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Θεσσαλονίκη για καφέ ?????
Απόσπασμα:
Και το ρωτάς; Το τηλέφωνο είναι πάντα ανοιχτό και δεν κοιμόμαστε ούτε το μεσημέρι και ελάχιστα το βράδυ. Τελικά Γκαρντάσια, ο καφές θα γίνει με συμμετοχές εκ της αλλοδαπής Ελλάδος... (από μέλη της υπόλοιπης επικράτειας) Μην το σκέφτεσαι καθόλου, ξεκούνα Απόσπασμα:
Σε προγράμματα δεν είμαι καλός... γιατί είμαι σαν τον λύκο που σε κυνηγούσε. Έχω ακούσει καλά λόγια για το Άγκιστρο και ήταν στα σχέδια να πάμε πριν τρεις μήνες, αλλά δεν βόλεψε. Πάντως είμαστε μέσα και θα το δρομολογήσουμε Ανταποδίδονται οι χαιρετισμοί. Τα θέλει ο ποπός σου και 'σένα |
|
|||
|
|||
Πείτε και το μέρος, αλλιώς πάω και κάθομαι σ' ένα μαγαζί, τραβάω και μια φωτογραφία (θα έρθω εγώ να σε βγάλω), την "ποστάρω" για να την δούνε όλοι και σας κάνω "ΓΛεντί Κουλέ" Προς τέρψιν των Αθηναίων, των Αχαιών και των Κρητικών
Συμμετοχές: 1. Εμού του ιδίου . . . (γεια σου Τζούλια)[/QUOTE] 2. Φίλιππος Μαργαρίτης |
|
|||
|
|||
Είμαι μέσα !!!!!
|
|
|||
|
|||
1. andreas 75
2. nikos-x 3. Φίλιππος Μαργαρίτης . . . . . . Τρεις. Άντε κι ο κούκος για να σπάσουμε τη γκίνια. . . ΥΓ: Πείτε και που θέλει ο καθένας να συναντηθούμε κι αν τα βρούμε έχει καλώς, αλλιώς η θα πέσει χούντα, (αποφασίζομεν και διατάζωμεν ), ή θα πάει ο καθένας στο μέρος της επιλογής του και θα τα λέμε μέσω skype. . . Τι σου είναι η τεχνολογία Last edited by nikos-x; 31-08-2010 at 20:45. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Θα 'χουμε θέμα |
|
|||
|
|||
τα βλεπω στην αριστοτελους σουβλιστα......και τον τσομπανη,βεβαιως-βεβαιως
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Καφές στη Σαλλλονίκη 08 / 09 / 2010 .
1. andreas 75 2. jarhead, παρουσία αφεντικού 3. nikos-x, μάλλον Χ 2 4. Φίλιππος Μαργαρίτης . . . Για να φαινόμαστε πολλοί θα διαλέξουμε μαγαζί με καθρέφτες, αλλά μπορεί να γίνει και η "δουλειά" με δεύτερα πουκάμισα που θα έχουμε μαζί μας και θα τα φοράμε κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης . . . Η mpougatsa αντεπιτίθεται |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
είσαι απίστευτος! stay tuned φίλε |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το GS Forum, πίνει καφέ στη Βάρκιζα 14/7/2010 | Black_Shadow | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 90 | 16-07-2010 17:16 |
Το GS Forum πίνει καφέ στο Κόμο της Ιταλίας 30-6-2010 | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 24 | 01-07-2010 10:05 |
Το GS Forum και το newsit.gr στον καφέ της Τετάρτης 10-3-2010! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 59 | 13-03-2010 19:41 |
Τι θα λέγατε για εβδομαδιαία συνάντηση καφέ την Δευτέρα αντι για Τετάρτη; | evanslam | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 7 | 04-03-2010 16:13 |
Καφεδάκι στην Θεσσαλονίκη(11/01/10) - Η πρώτη συνάντηση για το 2010 !!! | LEADER | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 12 | 10-01-2010 15:43 |